2777
2789
عنوان

به راهنماییتون نیاز دارم

130 بازدید | 16 پست

سلام یه چند وقتی تو خونه بیحال شدم و افتادم یگوشه و هیج کاریا حال ندارم انحام بدم شوهرم همش اعتراض میکنه چرا این زندگی اینقدر بهم ریختس و..... انگار هیچ حسی تو وجودم نیس و شوهرم هم با اعتراض هاش ازارم میده خاهشا بگید راهش چیه که از این حالت دربیام

وخدایی که بشدت کافیست                                                                     ماکوچیکا خدامون بزرگه  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید ویتامین دی بدنت کم شده

یا افسردگی گرفتی

نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.   

خب دلیل بیحالیت چیه؟ 

مشکل تیروئید ، کمبود آهن یا ویتامین؟ 

خدای نکرده افسردگی؟ 

درگیری فکری؟ 

اول ریشه رو پیدا کن بعد حلش کن

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد

یعنی خونت کثیفه؟؟اگر اینجوریه حق داره شوهر من تمیزی خیلی براش مهمه چند روز خونمو جارونکردم بهم میگفت خیلی بیخیال شدی چندروزه خونت کثیفه البته من خودمم حساسم ولی کارداشتم وقت نکردم تمیزکئم

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری

درگیری فکری که دارم ولی ربطی به بی حالی من داره  مش میترسم ییکی بیاد خونم و این وضع را ببینه خسته شدم از این وضعم شورم مش میگه برو خونه مامانما ببین تر و تمیز  ولی خونه ی تو که تازه عرروسی کردی را ببین

وخدایی که بشدت کافیست                                                                     ماکوچیکا خدامون بزرگه  
یعنی خونت کثیفه؟؟اگر اینجوریه حق داره شوهر من تمیزی خیلی براش مهمه چند روز خونمو جارونکردم بهم میگفت ...

من خودم این ضع را دوس ندارم اما چیکار کنم ک یکم که از ام پامیشم خست میشم و دوباره میشینم