2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید؟

639 بازدید | 45 پست

سه ماهه نامزد کردم نامزدم خیلی نسبت بم سرد بوده تو این مدت ینی حتی یه دوستت دارمم بهم نمیگفته. گله میکردم میگف استرس بعد از ازدواج گرفته از مسئولیت پذیریش و این چیزا چون خیلی هم خونواده استرسی هستن باور میکردم

اما دیشب که خیلی اصرار کردم گف قبلا با یکی بوده که خیلی هم همو میخواستن چهارسال باهم بودن اما بخاطر ی لجبازی ساده از هم جدا شدن. میگف حالا هردومون به این حال و روز افتادیم میگف بعد از چند سال که از ائن ماجرا میگذره هنوز نتونسته فراموشش کنه. بهم میگف من هنوز نتونستم تورو دوست داشت باشم و هیچ احساسی بهت ندارم.من خیلیییی دوسش داشتم اما از دیشب نسبت بهش به یه حسی رسیدم. میگف ازدواج کردم که شاید حالم بهتر شه اما نشد و فقط تو این وسط داری میسوزی. از دیشب دارم از گریه از این زندگی و اینده نامعلومم کور میشم و متاسفانه نمیتونمم راجب این موضوع با کسی درد و دل کنم

میشه کمکم کنید؟ بنظرتون کاریش نداشته باشم تا خودش خوب شه یا اینقد بهش محبت کنم تا اونو فراموش کنه و به من علاقه مند شه؟ ینی ممکنه بتونه اونو فاموش کنه و کمکم عاشق من شه؟ هرچند که این کار واسه خودمم خیلی کار سختیه چون خودمم تقریبا ادم درونگراییم و خیلی سخته برام بروز احساساتم.

دارم دیونه میشم خیلی سخته برام دیگه حتی باهاش حرف زدن همش فک میکنم نکنه هر لحظه اون بیاد تو ذهنشو منو با اون مقایسه کنه فک  میکنم نکنه حتی موقع رابطه هم اونو تو ذهنش تصور کنه این فکرا روانیم میکنه

قبل از اینکه آدمایِ عوضیِ زندگیتون شمارو سرِ عقل بیارن، خودتون سرِ عقل بیاید... جرئت کنید... قبل از اینکه بهتون ضربه های بیشتری بزنن، حذفشون کنید❤

حالش خوب نمیشه... تو فقط باید شاهد آب شدن خودت باشی 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عقد کردی؟ 

اره عزیزم. متاسفانه تو این شهرستانای مسخره و ازدواجای سنتی اولین کاری که میکنند عقد کردنه

قبل از اینکه آدمایِ عوضیِ زندگیتون شمارو سرِ عقل بیارن، خودتون سرِ عقل بیاید... جرئت کنید... قبل از اینکه بهتون ضربه های بیشتری بزنن، حذفشون کنید❤

بهش بگو تکلیفشو اول با خودش بعدشم باتو معلوم کنه 

وروزی آدمها یک بار برای همیشه از چشمانت می افتند....مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک است یا چقدر دور.....مهم اینست تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت!!!

حتما خانوادت رو در جریان بزار

آخرش نمی مونه و میره

بخصوص که طبق قوانین مرد همه جوره دستش بازه 

جدا شو

فردا پس فردا با یه بچه میزاره میره و آواره میشی 

و گفت هرگز جز مردم نادان کسی از رحمت خدا ناامید نیست

البته قبل از عقد دو سه هفته ای باهم بودیم که تو اون مدت ادم فوق العاده ای بود از یه هفته بعد عقد اینطوری شده

دوست داشتنت کافی نیست 

باید عاشقش باشی تا هرچی سختیه به جون بخری و یونی عاشقش کنی همین و همین 

از روی تجربه بهت گفتم من همه این راهی که قراره بری رو  رفتم خداروشکر به مقصد رسیدم میگم روش فکر کن 

ب ا ی د ع ا ش ق ش ب ا ش ی

دوست صمیمیم  دقیقا همین بلا سرش اومد 

خواستگارش با کسی بوده بابت مخالفت خانواده ها بعد 3 سال جدا شدن 

سنتی رفتن خواستگاری دوست و عقد کردن بعد دو سال عقد دوستم  با راهنمایی مشاور طلاق گرفت.  مشاور گفته بود تو این وسط فدا شدی چون در جریان نبودی.  همسرت هنوز درگیر روابط گذشتشه.  تموم کن که بیشتر آسیب نبینی.

متاسفانه  دوستم تو آون دو سال عقد روابط جنسی هم داشت و دختر محسوب نشد.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
وای چه بد، اون دلش پیش کسی دیگس خیلی سخته بتونی کاری کنی فراموشش کنه ، فکر خودت باش با کسی ازدواج کن ...

خیلی سخته یه دختر 22 ساله فقط چن ماه بعد عقدش مهر طلاق بخوره تو شناسنامش

اره عزیزم. متاسفانه تو این شهرستانای مسخره و ازدواجای سنتی اولین کاری که میکنند عقد کردنه

ای باباااا 

ببین یا باید جدا بشی یا باید خیلی محکم باشی و بجای هر دوتون عاقلانه رفتار کنی... اون آدم بی منطقیه، تو باید به راه درست بکشونیش، میدونم ممکنه دلت شکسته باشه ولی باید یکی از این دو راه رو انتخاب کنی که راه دوم خیلی سخته

اگه عقد نکردی رابطتو باهاش بهم بزن 

بزرگترین اشتباه پرسیدن راجع به گذشته طرفه 

.اگه عقدین بهش بگو حالا که تموم شده اون قضیه حداقل انقدر مرد باش که منو نسوزونی بگو بی جا کردی وقتی دلت با یکی دیگه بود اومدی حالا که اومدی مثل مرد پام وایسا و منو بخواه و عاشقم باش و فکر اونو از خودت دور کن .ولی محبت کن 

انرژیک باش 

تعریف کن باهاش 

بخندونش 

شیطون و بازیگوش باش 

همیشه عطرای خوش بو بزن پیشش 

سعی کن مطمئن باش جذبت میشه خودتو نباز اینا همش،چرته بعد چهار سال فراموش نکردم همون مسئولیت زندگی براش سخته میخوا بی عرضگیشو اینجوری لا پوشونی کنه 

از خدا کمک بخواه دعا کن بگو مهرمو بنداز تو دلش خدا بزرگه

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات