2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 45 پست
ب نظرم چند روز مثل خودش برخورد کن سرد و بی احساس...راهکار دیگه ای ب ذهنم نرسید😑

فک میکنم اونطوری بدتره. بیشتر پشیمون و دلزده میشه

قبل از اینکه آدمایِ عوضیِ زندگیتون شمارو سرِ عقل بیارن، خودتون سرِ عقل بیاید... جرئت کنید... قبل از اینکه بهتون ضربه های بیشتری بزنن، حذفشون کنید❤
فک میکنم اونطوری بدتره. بیشتر پشیمون و دلزده میشه

من فقط اینو فهمیدم ی جاهایی محبت و حرف حساب جواب نمیده البته رو شوهر من اینطوری بود واقعا تو دوران عقد ترکش کردم واقعا رفتم ک رفتم حتی خطمم عوض کردم اصلا هیچ راه ارتباطی نزاشتم باهاش بعد۴ ماه خودش ب غلط کردن افتاد ک ب خیلی ازاشتباهاتش پی برد  و من فقط طاقت اوردم .باید بعضی وقتا تنهاشون گزاشت ب ی نتیجه درست وحسابی برسن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها یه بار یکی ازدوستان همینجا از فامیلشون تعریف میکرد یه پسر و دختره خیلی همو میخواستن بعد مدتها دختره میره خارج پسره افسرده میشه میرن از شهرستان فک کنم براش زن میگیرن که دختر قبلی رو فراموش کنه میگفت پسره هم چنان به فکر اون دختر بوده بلاخره یه روز به نامزدش میگه برو طلاق بگیر من تو رو نمیتونم دوس داشته باشم دختره میاد دم در خونه پسره میگفت تمام شبو پشت در میمونه تا صب که میخواسته بره سر کار درو که وا میکنه دختره میپره تو و میگه بزار همینجا بمونم وگرنه آبروم میره و اینا پسره ظاهرا چندین سال باهاش رابطه نداشته ولی ظاهرا زنش انقدر خوب بوده و محبت کرده تا بعد نمیدونم هفت سال گفت انگار رابطه زناشویی برقرار کرده زنش دوتا پسر شیر به شیر داشتش میگف سر پسر دومش زایمانش سخت بوده پسره بچشو بغل نمیکرده میگفته تو یه چیزیت میشد من چیکار میکردم ها اون وسطام اون دختر قبلیه از خارج برگشته بوده پیگیر این میشه اما پسره گفته هیچ حسی بهت ندارمو برو خلاصه میگفت خیلی عاشق زن و بچه هاشه ...😍 چقدر پرچونگی کردم ولی خیلی برا خودم جالب بود گفتم شاید خالی از لطف نباشه بیان کردنش 

خدایم برایم کافیست💗

پس خودش میخواد ک فراموش کنه   کمکش کن  تو این مدت سعی کن کم کم عاشقش کنی   &nbs ...

دلخوشیمم همینه. اینکه خودشم خیلی ناراحته و نگران من و خیلی داره سعی میکنه فراموشش کنه وظاهرا یه بارم یه ماه پیش بدون اینکه به من بگه رفته بود پیش روانشناس

قبل از اینکه آدمایِ عوضیِ زندگیتون شمارو سرِ عقل بیارن، خودتون سرِ عقل بیاید... جرئت کنید... قبل از اینکه بهتون ضربه های بیشتری بزنن، حذفشون کنید❤

عزیزم اول و حتماً حتماً به خانواده ات بگو،مادر،خواهربزرگتر،عمه یاخاله ایی که بهت نزدیکه

دوم اینکه حتما برو مشاور، مطمئنا راه درست شدن رابطه وجود داره،اماباکمک مشاور،وباید خود آقاهم بخواد.به نظرمن فوری واحساسی تصمیم نگیر

درضمن طبق قانون ، اگر خانم باکره باشه،بعد از طلاق میتونه شناسنامه جدیدبگیره که اسم آقاتوش نیست

لابد اون خانوم عشق اول نامزدت بوده  ک فراموش کردنش انقد براش سخته   یه مدت بگذره حالش خوب میشه اونم فراموش میشه   چون تو کنارشی و میتونی شدیدددد عاشقش کنی با محبتات 

سه چهار سال زمان کمی نیست  نمیشه ساده ازش گذشت   سخته یه مدت بهش زمان بده کمکش کن  زیادم راجب گذشتش نپرس  چون خودت اذیت میشی 

ولی دعا میکنم هیچوقت هیچکی این دردو نکشه نمیدونین چقد سخت بود اون لحظه ای که داشت بارم تعریف میکرد هیچوقت فک نمیکردم یه جمله بتونه انقد داغونم کنه هیچوقت از زور گریه قلبم درد نگرفته بود همه چیزو مث پازل کنار هم میچیدمو دردم بیشتر میشد ای که تو این سه ماه حتی یه بارم با هم بیرون نرفتیم و هربار یه بهونه ای میاره اینکه حتی یه عکس دو نفره باهم نداریم حتی عکسای عقدمونم هنوز نگرفتیم اینکه حتی یه بار نشده خودش بهم یه پولی یه لباسی بخره کادویی بخره. 

کاش اینهمه اصرار نمیکردم که حقیقتو بگه اونطوری حداقل فک میکردم هنوز نتونسته حسی بهم پیدا کنه اما حالا...

لابد اون خانوم عشق اول نامزدت بوده  ک فراموش کردنش انقد براش سخته   یه مدت بگذره حالش خوب ...

وقتی سه پهار سال از اون موضوع میگذره و هنوز نتونسته ینی بعدش میتونه؟

شاید قبل این که نامزد کنین جدا شدن 

چهار سال باهاش بوده و الانم سه چهارسالی از جداشدنشون میگذره. البته خودش اینطوری میگف راست و دروغشو نمیدونم شاید اینطوری گفته مثلا کمتر ناراحت شم فک کنم واسه چن سال پیشاست