2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 45 پست
البته قبل از عقد دو سه هفته ای باهم بودیم که تو اون مدت ادم فوق العاده ای بود از یه هفته بعد عقد این ...

یعنی طی 3 هفته به این نتیجه رسیدی که شریک زندگیت رو پیدا کردی؟🤔

من بعد دو ماه آشنایی با طرف تازه سوالاتم شروع میشه و تازه به جای شما میگم تو.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اينم عاقبت ازدواج سنتي

راستی می دونستین که تو زندگیتون تا زمانی که یه چیزی براتون خیلی مهمه از همون موضوع ضربه می خورین؟ تا زمانی که آرزویی فکرتونو درگیر کرده و درموردش ترس و خوشحالی زیاد دارین اون آرزو برآورده نمیشه؟ می دونستید تو این دنیا هیچی از هیچی نباید براتون مهم باشه جز      خـــــدا؟ می دونستین یا نه؟ حالا بدونین یاد بگیرین که بدونین ... 

چقدر سخته 😔 با خودش صحبت کن عزیزم  بهش بگو  اگه توهنوز اونو دوس داری پس فقط زندگیه منه که داره تباه میشه    بگو سعی کنه فراموشش کنه اگه زندگیتونو میخواد  ببین حرفش چیه 

وای چه سخت عزیزم آیا درخودت میبینی که بتونی تا مدتها تحمل کنی و سعیکنی محبتشو سمت خودت بکشی ؟ بیشتر از 99 درصد میگیم نه پس اگه جوابت به خودت نعه تمومش کن اینجوری به نفع هردوتونه

خدایم برایم کافیست💗

نمون به پای کسی که معلوم نیست کی بهت علاقه پیدا کنه... معلوم نیست توی علاقه پایبند بمونه...   والا تو این دور و زمونه لیلی مجنون بودن و هوا ورشون داشته این که تکلیفش یه سرست.....

یعنی طی 3 هفته به این نتیجه رسیدی که شریک زندگیت رو پیدا کردی؟🤔 من بعد دو ماه آشنایی با طرف تازه س ...

به قول بقیه این هم نتیجه ازدواج سنتیه 

باید 4 ماه بایکی باشی تا بتونی بشناسیش 

هر چی باشه عاقبتش از ازدواج با دوست بهتره 

باشه

راستی می دونستین که تو زندگیتون تا زمانی که یه چیزی براتون خیلی مهمه از همون موضوع ضربه می خورین؟ تا زمانی که آرزویی فکرتونو درگیر کرده و درموردش ترس و خوشحالی زیاد دارین اون آرزو برآورده نمیشه؟ می دونستید تو این دنیا هیچی از هیچی نباید براتون مهم باشه جز      خـــــدا؟ می دونستین یا نه؟ حالا بدونین یاد بگیرین که بدونین ... 

حق داری والا 

کلا اشتباه وقتی تا طرف فراموش نکردی ازواج کنی چه دختر چه پسر 

یکی مث شما پا سوز دیگران میشه 

آدم با هزار امید و عاشق شدن زن طرف بشه اونوق طرف فکرش جا دیگ 

خدایا شکرت 🙏🙏🙏

این سوال رو از خودت می کنم آیا میتونی با یه آدمی بی احساس تا اخر عمر زندگی کنی اگ مثلنم تلقین کنی حسی داشته باشه بهت آیا میتونی با این شرایط تا اخر عمر کنارش باشی ؟

نظرم اینکه زندگی که توش شعله احساس و عشق نباشه سرد و خاموشیه زندگی حالت بی روحی و بی رمقی داره مگر اینک بخوادتتت ، هیچ حسی رو نمیشه به زور و اجبار از طرف خواست مگر اینک خودش بیاد سمتتت ، بهش بگو در اون دختر مورد علاقش چی دیده ک بهش علاقه پیدا کرده چ چیزی خاصی داره ک سمت اون کشش پیدا کرده ، باهاش حرف بزن و بگو چرا وارد احساساتتت تو شده زمانی ک احساساتش به دیگ تعلق داشته و ازت پنهون کرده چ حقی داشته زندگی تو رو با کلی ارزوها ک برای طرف مقابلت میخواستی شروع کنی خراب کرده بهش بگو مقصرههه اتفاقی بعد از این حرفش برای تو بیفته حق گردنشه به حساب میاد چرا مطمئن نشد از خودش ک کسی رو پا سوز خودش نکنه در حالی ک مقصر نبودی ، مقصرههه به اینک تمام باورهات و احساساتتت اگ رو به سردی بره مقصرهههه چرا یه لحطه فکر نکرده پیش از اینک به مشکلاتش پیش از ازدواج فکر کنه به اینک فکر می کردههه که پیش از ازدواج مشکلش در حریان شما بزارههه اونیک این وسط بعد از ازدواج ضررر می بینه شمایید چون تمام حست با اون یکی شده بهش حس پیدا کردی دیگ نتونی حس پیدا کنی بشی بی احساس همسرتون مقصرههه باید پاسخگو باشه 

چقدر سخته 😔 با خودش صحبت کن عزیزم  بهش بگو  اگه توهنوز اونو دوس داری پس فقط زندگیه منه که ...

خودشم خیلی تلاش میکنه که به حالت عادیش برگرده همش میگه میدونم خیلی برات سخته اما خواهش میکنم یکم تحمل کن.خیلی اصرار کردم امروز بهم گف برام وقت مشاوره بگیر برم

قبل از اینکه آدمایِ عوضیِ زندگیتون شمارو سرِ عقل بیارن، خودتون سرِ عقل بیاید... جرئت کنید... قبل از اینکه بهتون ضربه های بیشتری بزنن، حذفشون کنید❤
یعنی طی 3 هفته به این نتیجه رسیدی که شریک زندگیت رو پیدا کردی؟🤔 من بعد دو ماه آشنایی با طرف تازه س ...

عزیزم تو بعضی خونواده ها یه رسم مزخرفی دارن که میان خواستگاری نهایت تو ده روز باید عقد کنن😑😂من از خواستگاریم تا عقدم چون محرم صفر افتاده میشه ۲ ماه. یعنی هر‌کی میشنوه از اقوام یه تیکه ای چیزی میندازه که چرا انقدر طول کشیده😏البته ما دوست بودیم قبلش😋😂😂