2777
2789
عنوان

چرازندگیم ب اینجارسید

| مشاهده متن کامل بحث + 1206 بازدید | 72 پست

فعلا ول خرجی نکن . بذار اوضاعت بهتربشه. ابن دوران سوگواریم تموم میشه. زندگی عاااادته فقط. بازم عادت میکنی 

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه میشه رفت خرید  پولم داره ته میکشه  این ماه ده تومن خرج وکیل وکمد و موکت وبنگاه وکوفت ...

عزیزم اگه بخوای همش نا امید باشی و به خودت نرسی .افسردگی میگیری ..بچه کوچیکت گناه داره به فکر اون باش ..زعفران بخور آدمو شاد میکنه ..به خودت برس ..حتما مشکلت طوری بوده که باید جدا میشدی ..

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
حس میکنم خستم ونمیتونم ایندموبسازم ناندارم برم جلو توان زندگی متاهلیوازیه طرف ندارم حوصله مردندارم ا ...

آره آره به خدا کاملا درکت کردم

آدم گاهی یه جوری میشه میگه نا ندارم دیگه

منم الان تو یه شرایط سختیم

ولی کاش بخاطر دخترات بهم نمیزدی

لطفا اگر نظر من مخالف عقیده شماست بهم حمله نکنین. ریپلای نکنید.من فقط عقیده شخصی خودم رو مطرح کردم. جای هیچ دعوایی نیست. حوصله بحث باشما و تحمل بد لحنی یه عده تون رو اصلا ندارم. دوستتون دارم اما احترام براتون قائلم پس احترام قائل باشید. یادتون باشه شما با کلامتون فقط دارین سطح فرهنگ و ادب و شعور و تربیت خانوادگی خودتون رو میرسونین. باتشکر از همگی. راستی لایک ممنوع   

اینکه تو دلت برای دروغ ها و خیانتش تنگ شده .طبیعی نیست خواهر من حتما پیش مشاور برو

تازه قراره دوباره یه رندگیه بهتر رو شروع کنی.پس به خودت برس نزار صورتت شکسته بشه حیفه.بزار ببینه کیو از دست داده.بزار حسرت نداشتنتو بخوره

به اندازه ی ادما نباید دست زد.آدما همونقدر که هستن .هستن.
خوب ایشون از شما ممکنه جدا شده باشن یا بشن از بچه هاشون که جدا نشدن!!!!یه قسمتی از مسئولیت هارو به ا ...

بچه هاباهاش ارتباط ندارن باهاش تموم کردن اونم ازاولش ک رفت انگاربچه نداشت فقط واس بچه سوم درخواست ملاقات هفتگی داده حضانتس بامنه دوتادخترام ک بزرگن انگاربراش وجودنداشتن 

بچه هاباهاش ارتباط ندارن باهاش تموم کردن اونم ازاولش ک رفت انگاربچه نداشت فقط واس بچه سوم درخواست مل ...

خوب ایشون نه پدرخوبی بودن نه همسر خوبی متاسفانه

اصلا انگار بریده از این زندگی یا کلا دل کنده  

زنده باشه و موفقیتشو ببینین ولی کاش دیگه سومی رو نیاورده بودین 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

به نظر من اشتباه کردی بعد این همه سال

آخر داستان دیدن داره صبر کنید ✌ حق با علی 💚... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

هزینه بچه هاام ک گردن همسرتون هستش. اللان یکم سخته دادگاه ک همه چیو تعیین کرد اوضاع بهتر میشه...واسه چی همه چیو گردن میگیرید . نذارید بقیه از رحمو مهربونیتون سواستفاده کنن

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
خونه به نام خودت بود که از خونه انداختی بیرون؟ منم میخوام همچین کاری کنم خونه دارم میخوام بندازمش ب ...

خونه ب اسمم زدسه سال پیش حق طلاقم دادمن گفتم دیگه تکرارنمیکنه ولی سال بعدش تکرارکرد بازم چون دخترم عقدبودوحتی حکم طلافمم گرفتم ولی نرفتم محضر چون خیلی التماس کرد گفت جداشی خودمومیکشم ولی امسال بازتکرارکرد ولی این بار زیادالتماس نکردورفت

هزینه بچه هاام ک گردن همسرتون هستش. اللان یکم سخته دادگاه ک همه چیو تعیین کرد اوضاع بهتر میشه...واسه ...

جهیزیشو نمیده نصفشوداده میگه نمیدم دیگه دادگاهم میگه میتونه نده اصلا دومی عقده نفقش با شوهرشه اولی هم میگه من عمرننن بحاطرماهی سیصد برم شکایت نفقه کنم ازپدرم وپامولزارم دادگاه میمونه سومی ک اونم ماهی فوقش سیصدبدن وقتی یه مرد خودشوکشیده کنار به زورمیشع مجبورش کردپدری کنه  ؟؟