2777
2789
عنوان

چرازندگیم ب اینجارسید

| مشاهده متن کامل بحث + 1206 بازدید | 72 پست

چه پدر بی غیرتی....دخترش داره عروس میشه بعد اون خیانت میکنه😏😏😏😏😏عزیزم نمیخوام دلتو بسوزونما ولی همون بهتر که داری جدامیشی من یه سماور واسه جهیزیم خریدم خوشم نیومد بابام سه بار برد وعوضش کرد گفت هرچی دلت بخواد واست میخرم بعد اونوقت شوهرشما نمیگه دخترمن داره عروس میشه؟؟؟البته همه جا نخاله پیدامیشه نامزدمنم بد دراومد ودارم جدامیشم

نه میشه رفت خرید  پولم داره ته میکشه  این ماه ده تومن خرج وکیل وکمد و موکت وبنگاه وکوفت ...

بچه هدت پس چی  

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر دوتون پلای پشت سرتونو خراب کردین گناهای شوهرتون خیلی بزرگه ولی شمام کم نذاشتین بیرونش کردین خونه ای که مطمئنن حاصل زحمت هر دوتون بوده فروختین و یه کبریت کشیدین زیر زندگی ۲۵ ساله به هر حال بعیده که دیگه راه برگشتی باشه حتما بهترین تصمیم بوده

حالتت عادیه عادت میکینی وبه خودتم افتخار میکنی که با یه آدمه دروغگو هرزه زندگیتو ادامه ندادی آفرین به تو که اینقدر شجاعانه کاراتو کردی پشیمون نباش وبه خدا توکل کن همه چی از قبل برات بهتر میشه 

خدایا خودت مواظبه دختر گلم باش ❤
وقتی یک نفر انسان بیست و پنجسال خیانت رو تحمل میکنه طبیعتا یک جایی میزنه به سیم اخر مگه چقدر میشه چش ...

یاداون اهنگه افتادم....مگه دیگه چقد میکشه یه آدم...میخواستی برگردی برگشته بودی دیگه چقدبه بودنت امیدمیدادم

پس چجوری خرجی میدی ؟بچه هات پسرن؟طرف توان یا باباشون؟عزیزم باتنهایی خودت و بچه هات زندگیتو بکن بخدا مردا ارزش ندارن پاشون بمونی ی مدت اینطوری میشی بعد یادت میره زندگی ادامه داره

خداجونم مرسی ک منو آرزو ب دل نکردی ممنونم ازت که فرشته کوچولوتو فرستادی خیلیییی خوشحالم خودت مواظبش باش انشالله دامن همه مادران منتظر سبز بشه ب حق امام حسین و فاطمه زهرا خداااااااااایااااااااشکررررررررررت
خب خیلی فکر کنم تند رفتی الان هم اصلا ناراحتی نکن عزیزم. خدابزرگه. ذکر استغفار بگو آروم شی.  ...

حس میکنم خستم ونمیتونم ایندموبسازم ناندارم برم جلو توان زندگی متاهلیوازیه طرف ندارم حوصله مردندارم ازیه طرف مردکه نیست انگار یه طرف بدنم وجودنداره بدون مردسختمه مسولیتام زیاده الان خریدجهیزیه واس دومی گرفتن خوابگاه واس اولی هزینه هازیادمنم انگارازپاافتادم خستم

حس میکنم خستم ونمیتونم ایندموبسازم ناندارم برم جلو توان زندگی متاهلیوازیه طرف ندارم حوصله مردندارم ا ...

خوب ایشون از شما ممکنه جدا شده باشن یا بشن از بچه هاشون که جدا نشدن!!!!یه قسمتی از مسئولیت هارو به ایشون محول کنین.بالاخره دوتایی تصمیم گرفتین سه تا بچه داشته باشین یک نفری که نمیشه ادارشون کرد 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست