2777
2789
عنوان

چرازندگیم ب اینجارسید

1206 بازدید | 72 پست

یهوانگار بمب زدن توزندگیم باشوهرم دعوام شدببرونش کردم خونه روفروختم مهربمم گذاشتم اجرااونم چندان تلاشی نکرد رفت اتهام سرقت چک بهم زداومدوسابل خونه روبامامور جمع کردبرد بعدم من رفتم ازطریق دادگاه برگردوندم هفته اینده میرم واسه طلاف چون وکالت دارم وکاراشم انجام دادم  قراربود پنج شنبه دیروزبرم جورنشد الان من یه زن دراستانه طلاقم باسه تابچم که یکیش دراستانه ازدواجه یکیش دانشجویکیشم هشت ساله خونه رهن کردم وسایلم ازش گرفتم ممکنه بیادببره البته دوباره .ماشینشم توقیف کردم سیم مهر وقت رسیدگی مهریست کل مهریم به نرخ روزسی تومنه 

ولی امروز خیلی دلم گرفته نمیدونم چیشدکه یهوبه اینجارسیدم انگارخواب بودم وبیدارشدم دیدم زندگیم عین بمب ترکیده به خیانتاش دیگه عادت کرده بودم نمیدونم اینبار بی توجهیاش ودروغاش برام غیرقابل تحمل شد وعکس های یه زن وکه ازاینستا سیوکرده بود ازپیجای مختلف گشته بودعکساشو پبداکرده بوددیدم داغ کردم زدم کل زندگی بیست وپنج ساله روداغون کردم واونم کم نزاشت وپلای پشت سرشوخراب کرد

الان نشستم توخونه بی اعصاب ناراحت نه جایی هست برم نه ماشبن زیرپامه نه کسی هست حتی بادروغ هم ک شده نازموبکشه حداقل به زبون ریختناش عادت کرده بودم اروم میشدم ولی الان خیلی سختمه انگار....‌یعنی ابن مرحله ای ازسوگواریه طلاقه ؟؟

وقتی یک نفر انسان بیست و پنجسال خیانت رو تحمل میکنه طبیعتا یک جایی میزنه به سیم اخر مگه چقدر میشه چشم پوشی کرد 

شما احتمالا چهل و پنج ساله هستین همسرتون هم لابد پنجاه سالشونه پس بیشتر ا ماها تجربه دارین و عاقلتر هستین امیدوارم تصمیمات درست بگیرین از این به بعد

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه میشه رفت خرید 

پولم داره ته میکشه 

این ماه ده تومن خرج وکیل وکمد و موکت وبنگاه وکوفت وزهرمارشده شیشصدم بایداین هفته بدم محضر

حوصلسوندارم برم نون بخرم ازصبح نون نداریم 

ناهارم نزاشتم 

خب خیلی فکر کنم تند رفتی

الان هم اصلا ناراحتی نکن عزیزم. خدابزرگه. ذکر استغفار بگو آروم شی. 

دنبال یه راه عقلانی باش که زندگیتو بسازی

لطفا اگر نظر من مخالف عقیده شماست بهم حمله نکنین. ریپلای نکنید.من فقط عقیده شخصی خودم رو مطرح کردم. جای هیچ دعوایی نیست. حوصله بحث باشما و تحمل بد لحنی یه عده تون رو اصلا ندارم. دوستتون دارم اما احترام براتون قائلم پس احترام قائل باشید. یادتون باشه شما با کلامتون فقط دارین سطح فرهنگ و ادب و شعور و تربیت خانوادگی خودتون رو میرسونین. باتشکر از همگی. راستی لایک ممنوع