2821
2789
عنوان

طب اسلامی

5074 بازدید | 82 پست

کیا طب اسلامیو قبول دارن وجواب گرفتن،؟

من دوستم چشاش ۴\۵بود الان عینکو گذاشته کنار 

ب مدت شش ماه دستوری که بهشگفته بودن انحام داد الان عینکو گذاشته کنار 

دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم اسم دکترشومی دونی؟

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔

چجوری ممکنه  طب اسلامی چیه دیگه ؟ 

اسْتَغْفِرُاللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَىُّ الْقَیُّومُ الرَّحْمنُ الرَّحیمُ بَدیعُ السَّمواتِ وَالاَْرْضِ مِنْ جَمیعِ ظُلْمى وَ جُرْمى وَ اِسْرافى عَلى نَفْسى وَ اَتُوبُ اِلَیْهِ ************ برای ادای قرض سنگین 1002بار خواندن سُبحانَ اللهِ وَ بِحَمدِهِ سُبحانَ اللهِ العَظیمُ
چشماش پنج بود؟

چهار ونیم 

دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃

ادرس دکترهای طب سنتی و طب اسلامی رو بدید 

اسْتَغْفِرُاللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَىُّ الْقَیُّومُ الرَّحْمنُ الرَّحیمُ بَدیعُ السَّمواتِ وَالاَْرْضِ مِنْ جَمیعِ ظُلْمى وَ جُرْمى وَ اِسْرافى عَلى نَفْسى وَ اَتُوبُ اِلَیْهِ ************ برای ادای قرض سنگین 1002بار خواندن سُبحانَ اللهِ وَ بِحَمدِهِ سُبحانَ اللهِ العَظیمُ
چهار ونیم 

پیش کی رفته