2777
2789
عنوان

طب اسلامی

| مشاهده متن کامل بحث + 5101 بازدید | 82 پست
ادرس دکترهای طب سنتی و طب اسلامی رو بدید 

من ادرس ندارم ...فعلا داذم میرم کلاس تا گواهی بگیرم وانشالله دراینده ادامه بدم شغل رو ....

بخدا چیزایی فهمیدم تو کلاس که واقعا پشیمونم چرا زودتر نرفتم ...مثلا خیلی چیزا رو برعکسش درسته ..مثلا دکتر میگه فشار خون دارید نمک نخورید اما پیامبر(ص)گفته بخور ...البته منطور نمک اسلامی نه نمک ید دار ....

ب عینه تو ملاس میان مریضا بهبود ۱۰۰درصد رو برامون میگن ...مریض ریوی 

کلیوی 

ام اس 

سرطان و....

مثلا زمان پیامبر msبوده که همون مشلول(شل)ناتوانی جسم در حرکت 

اما چ ساده لوحانه فریب دشمن خوردیم .....

چبن کمپین صد ساله ها زده ...۱۰۰۰۰۰نفر توش هستن خدایی ایران ب صدسال میرسیم یاهمش جوون مرگ میشن ....رفتن تحقیق کردن دیدن یکی از علل اون نمک خوذدن بوده 

دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃
من به هیچ وجه اینو قبول ندارم معلوم نیس چیه که تازگیا مد شده چطور قبلا نبود!!!

قبلا هم بود امان آز مافیای پزشکی ودارو 

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بنده دیشب تاپیک زدم با موضوع طب سنتی اسلامی،خیلی هم استقبال شد،ی خانوم دکتر اومد بحث رو منحرف کرد تر ...

بیگ لاااااایک 

دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃
من به هیچ وجه اینو قبول ندارم معلوم نیس چیه که تازگیا مد شده چطور قبلا نبود!!!

اززمان پیامبر بود ...ما نمیدونستیم ...زمان جنگ خارج از جنگ مردم ب پیامبر(ص)وسفارش غذایی که میگفته مراجعه میکردن 

وا اگه کوربشه اون دکتر طب اسلامی  قبول داره ؟

کور نشده خوب شده 

من ادرس ندارم ...فعلا داذم میرم کلاس تا گواهی بگیرم وانشالله دراینده ادامه بدم شغل رو .... بخدا چیز ...

اول واخرغذا تاکید شده، 

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              
قبلا هم بود امان آز مافیای پزشکی ودارو 

نه بابا این اسلامی تازه مد شده 

همش هم چرته یکی دوران بارداری و زایمان شو همه رو رفت اونجا بعد یارو گفته بچه رو اصلا واکسن نزن 

این هیچ کدوم و نزنه بعد هزار تا مریضی بگیره کی میخواد جواب بده؟!!!  قدیم بخاطر همینا بچه ها می مردن دیگه

پس این علم الکی انقدر پیشرفت کرده!!!!!!

کجاست کلاسها ش

ازمساجد وکانون ها بپرس ...الان غیر حضوری وحضوری هست من دارم حضوری میرم ...سطح ۱هم تمام کردم 

افرین درمان فشار خون خوردن نمک دریاست!!!!میدونستید؟؟؟؟خود همین نمک تصفیه شده عامل مرگ187000هزار در ایرانه،توی اروپا کیلویی نود هزارتومن دارن نمک دریا رو میفروشن!!!خیلی چیزهارو بواسطه ی تبلیغات برعکس در ذهن مردم جا انداختن

اززمان پیامبر بود ...ما نمیدونستیم ...زمان جنگ خارج از جنگ مردم ب پیامبر(ص)وسفارش غذایی که میگفته مر ...

نمیگم نبوده ولی همه جوره صدق نمیکنه 

والا من هرجا دیدم واسه همه مریضی ها یه چیز میدن از خودشون روایت درمیارن

ببخشیدا پس این علم واسه چی انقدر پیشرفت کرده؟؟ 

دکترا الکی مغز شون و سوراخ کردن؟؟

نه بابا این اسلامی تازه مد شده  همش هم چرته یکی دوران بارداری و زایمان شو همه رو رفت اونجا بعد ...

نه عزیزم اشتباه میکنی الان اسراییل رفته یمنی هارو واکسن زده این واکسن همش ضرره ...واکسن اسلامی هم دارن میفروشن....و این واکسن عوارض داره برای ازدواج و...

برو کلیپ های دکتر خیر اندیش وروازاده گوش بده ...الت تناسلی بچه کوچیک میشه دیگه نمیتونه بچه بیاره ..نسل شیغه کم میشه اینا همش فتنه هست ...منم قبلا طرز تفکرم مثل شما بود الان عوض شده الحمدلله

برنامه دکتر حسن اکبری متخصص پاتولوژی ومحقق طب اسلامی سنتی رودرمورد سرطان سینه دانلود کنید ببینید چه خبر ه شبکه قرآن تلویزیون صحبت میکنن شنبه ها برنامه ۳۰ شهریور رودانلو کنید 

نه عزیزم اشتباه میکنی الان اسراییل رفته یمنی هارو واکسن زده این واکسن همش ضرره ...واکسن اسلامی هم دا ...

از زمان مامان های ما و خود ما همه بچه ها رو انواع واکسن کزاز و سرخک و اینا میزدن تا قبل اون بچه ها از این مریضی ها میمردن 

چرا قضایا رو با هم قاطی میکنین 

اگه به همین راحتی بود که جامعه نیاز به پزشک متخصص نداشت 

نمیگم نبوده ولی همه جوره صدق نمیکنه  والا من هرجا دیدم واسه همه مریضی ها یه چیز میدن از خودشون ...

دکتر ها بهتر میفهمن یا خدا؟؟؟خدا از قبل به ساده ترین شکل ممکن توی طبیعت داروی بیماری هارو برای ما گذاشته سختش نکرده،منتها طب غربی برای پول زایی اومده هی یک چیزیش بهش اضافه کرده،دوست خودم همین دکترایی که شما میگین بهش گفته بودن تا 45سالگی میگرنت خوب نمیشه،اما عنبر نسارا بهش دادم با دوهزار تومن خوب شد!!!