2777
2789
عنوان

طب اسلامی

| مشاهده متن کامل بحث + 5101 بازدید | 82 پست
فعلا که ایناها دارن بدون هیچ درس خوندن و مدرک و مجوزی پول میچاپن یه عده هم که هستن پول بیخود میدن

عزیزم دکتر خیراندیش پزشکن دکترکردافشار استاددانشکده طب سنتی دانشگاه تهرانن واینکه طب سنتی تخصص که بعد پزشکی عمومی شرکت میکنن 

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              
شکر باید اصلاح بشه مزاج هم مسلما  اما شکر..منظور پیامبر برگ نیشکر بوده  اما بخورد ...

گفتین عمه تون قندش درمان شده

میشه ازش بپرسین چه چیزی مصرف کرده؟

مامانم خیلی کم قند داره. میخوام بخوره پیشگیری بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه سرچ بزنید دانشکده زدن ..دانشکده طب اسلامی 

وانشالله موفق تر وفراگیر تر خواهد بود 

فعلا بدرود

دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃
شما کافیه یک روز برید خروجی سردخانه های بیمارستان بعد میبینید که چه خبره!!!

متاسفانه الآن بیشتر مطب پزشک پرشده از بیمارهای جوون بیماریهایی که سابق بالای۸۰سال درگیر میشدن رسیده به سن ۲۰یا ۳۰،دقت کنید روش وسبک زندگیها خیلی تاثیرداره 

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              
گفتین عمه تون قندش درمان شده میشه ازش بپرسین چه چیزی مصرف کرده؟ مامانم خیلی کم قند داره. میخوام بخ ...

عزیزم دیگه با استاد ارتباط نداریم تا بعد اربعین وشروع سطح ۲....من فعلا چیزای خیلی ابتدایی برای بهبود زندگی میدونم کلیات رو نه جزییات...انشالله همیشه تن مادر سلامت باشه .....در شهرتون اگر پزشک طب اسلامی هست حتما برید ...

دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃
متاسفانه الآن بیشتر مطب پزشک پرشده از بیمارهای جوون بیماریهایی که سابق بالای۸۰سال درگیر میشدن رسیده ...

بله اگه فقط یکم یعنی فقط یکم ادم در این حدیث از پیغمبر دقت کنه همه چی براش مثل روز روشن میشه،

1400سال پیش پیغمبر یک کد به ما دادن که ریشه ی تمام بیماری ها سردیست!!!!

گفتین عمه تون قندش درمان شده میشه ازش بپرسین چه چیزی مصرف کرده؟ مامانم خیلی کم قند داره. میخوام بخ ...

بله خدارو شکر ...عمم با توجه ب مزاج وخیلی اداب دیگه که گفتن رعایت کرد خوب شد