2777
2789
عنوان

طب اسلامی

| مشاهده متن کامل بحث + 5101 بازدید | 82 پست
هه خوبه یه عده همیشه هستن که به اینجور افراد پول بدن الحمد  الله هم همه شون و میرن جلو شون و می ...

ما تعصب بیخودی نداریم روی چیزی،روزی میرسه که همه دکترهارو بوس میکنن میزارن کنار،کار طب غربی چاپیدن جیب منو شماست،تا به دامشون نیفتید و با گوشتتون لمس نکنید درک نمیکنید،موفق باشید

پریودی قطع شده خواهرم بعد 4 سال جاری شد  که پیش دکتر میرفتیم هزینه ازمایشای هورمونیش هر بار نزدیک 300 میشد... و با یه امپول پریود میشد و باز همون اش و کاسه...فشار مامانم روی 16-17 بود و همیشه چشاش کاسه خون اونم خوب شد.... خودمم کمخونیم خوب شد ...با طب اسلامی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ما تعصب بیخودی نداریم روی چیزی،روزی میرسه که همه دکترهارو بوس میکنن میزارن کنار،کار طب غربی چاپیدن ج ...

فعلا که ایناها دارن بدون هیچ درس خوندن و مدرک و مجوزی پول میچاپن یه عده هم که هستن پول بیخود میدن

هه خوبه یه عده همیشه هستن که به اینجور افراد پول بدن الحمد  الله هم همه شون و میرن جلو شون و می ...

اگر رعایت نکنن هرکی باشه حق داره پلمب بشه ...اما ما دارهای استادمون زیر نظر بهداشت و...پلمب کردن مبغرک دشمن ....خیلی چیزارو خواست انجام بده اما افرادی که مشخص کیا هستن وچکارن نزاشتن ....اما همینقدر که چشای دوستم فشار خون مادرم قندخون عمم برطرف شد ولبخند رو لبشونه خدایا شکرت ...الان هرکی قند بگیره ۲نوع .....واخرش پا قطع میکنن ایا این وجدانه؟ 

دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃
فعلا که ایناها دارن بدون هیچ درس خوندن و مدرک و مجوزی پول میچاپن یه عده هم که هستن پول بیخود میدن

خخخخخخخ ...الان برو بپرس از هرکی دلت میخواد طرف بخواد بیاد طب سنتی واسلامی  بخونه اول باید دکتر عمومی بگیره بعد بیاد چند ترم اینا رو بخونه بعد مطب طب حالابستگی داره اسلامی یا سنتی بزنه ....

وکسی که نتونه ومدرک دکتری نداره میره جواهی میگیره ..زیر نظر پزشک کار میکنه  

دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃
من  طی شش ماه از ۶۰ کیلو شدم ۷۵ کیلو  چیکار کنم لاغر بشم  میل به شیرینی خوردن ز ...

طب سنتی بیشتر تاکید داره وعده ناهار حذف بشه ولی اگر سودایی مزاج باشید هم چاق هستید بهتره برید پیش متخصص طب سنتی 

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              
طب سنتی بیشتر تاکید داره وعده ناهار حذف بشه ولی اگر سودایی مزاج باشید هم چاق هستید بهتره برید پیش مت ...

مزاجمو نمیدونم چجوری تشخیص بدم ☺

اسْتَغْفِرُاللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَىُّ الْقَیُّومُ الرَّحْمنُ الرَّحیمُ بَدیعُ السَّمواتِ وَالاَْرْضِ مِنْ جَمیعِ ظُلْمى وَ جُرْمى وَ اِسْرافى عَلى نَفْسى وَ اَتُوبُ اِلَیْهِ ************ برای ادای قرض سنگین 1002بار خواندن سُبحانَ اللهِ وَ بِحَمدِهِ سُبحانَ اللهِ العَظیمُ
عزیزم داروی قند چیه اگه میدونی بگو

شکر باید اصلاح بشه مزاج هم مسلما 

اما شکر..منظور پیامبر برگ نیشکر بوده 

اما بخورد ملت ریشه رو میدن ....میرم دقیق یادداشتامو میخونم بهت میگم