2777
2789
عنوان

طب اسلامی

| مشاهده متن کامل بحث + 5101 بازدید | 82 پست

من از طب سنتی نتیجه گرفتم، عالیه بیشتر روی پیشگیریه تادرمان 

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              
طب اسلامی منظورت طب سنتیه.؟  من برا مشکلاتم بیشتر میرم پیش دکتر طب سنتی برا چشمش چیکار کرده ی ...

ن گلم فرق داره 

طب اسلامی بر اساس حلال وحرام وروایات ائمه ...اما طب سنتی دربعضی موارد رعایت نمیشه منم هوادار طب سنتی شدید وپروپاقرص بودم الان نه 

دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ادرس دکترهای طب سنتی و طب اسلامی رو بدید 

من ویدئوهای دکتر خیراندیش رو نگاه کردم دکتر کردافشاری هم عالیه تو نت سرچ کن ادرس مطبش میاد 

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              
ن گلم فرق داره  طب اسلامی بر اساس حلال وحرام وروایات ائمه ...اما طب سنتی دربعضی موارد رع ...

چرا الان نه 

طب اسلامی منظورت طب سنتیه.؟  من برا مشکلاتم بیشتر میرم پیش دکتر طب سنتی برا چشمش چیکار کرده ی ...

هرشب عسل رو رقیق میکرده فک کنم با گلاب درهرچشم یک قطره ....شرمنده باهاش قهرم براهمین نمیتونم ازش بپرسم ولی میدونم پیش شاگرد تبریزیان رفته بود ...نه فرق داره سنتی با اسلامی 

دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃
چرا الان نه 

چون دارم میرم کلاس طب اسلامی وفرقشون رو میبینم ...

بنده دیشب تاپیک زدم با موضوع طب سنتی اسلامی،خیلی هم استقبال شد،ی خانوم دکتر اومد بحث رو منحرف کرد ترکوندن،فقط همینو بگم که اگه مردم سمت طب اسلامی یا سنتی برن خیلی ها کاسبیشون کساد میشه!!!چون با دو قلم دارو و فقط از روی چهره طرف تشخیص میدن مریضی رو،نیازی به ازمایش های گرون قیمت نیست

هرشب عسل رو رقیق میکرده فک کنم با گلاب درهرچشم یک قطره ....شرمنده باهاش قهرم براهمین نمیتونم ازش بپر ...

وا اگه کوربشه اون دکتر طب اسلامی  قبول داره ؟

اسْتَغْفِرُاللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَىُّ الْقَیُّومُ الرَّحْمنُ الرَّحیمُ بَدیعُ السَّمواتِ وَالاَْرْضِ مِنْ جَمیعِ ظُلْمى وَ جُرْمى وَ اِسْرافى عَلى نَفْسى وَ اَتُوبُ اِلَیْهِ ************ برای ادای قرض سنگین 1002بار خواندن سُبحانَ اللهِ وَ بِحَمدِهِ سُبحانَ اللهِ العَظیمُ
چون دارم میرم کلاس طب اسلامی وفرقشون رو میبینم ...

کجاست کلاسها ش

بنده دیشب تاپیک زدم با موضوع طب سنتی اسلامی،خیلی هم استقبال شد،ی خانوم دکتر اومد بحث رو منحرف کرد تر ...

کاش  قبل بیماری مردم مراجعه کنن و سبک زندگیشون رودرست کنن اینجوری بیماریها مخصوصا بیماریهای سخت مثل سرطان خیلی کم میشه

وا اگه کوربشه اون دکتر طب اسلامی  قبول داره ؟

برای چشم بیشتر عسل و رازیانه تجویز میشه که بیخطره