2777
2789
عنوان

متاهلا

| مشاهده متن کامل بحث + 1907 بازدید | 159 پست
مثل ما که کار به جدایی کشید حتی قسم خورده بودیم همدیگرو خیلی میخواستیم پدرش معتاد بود خودشم با مدرک ...

اووف دکترای قاچاق داره😑 همسرشو از کجا خبر داری؟ 

خدا گر ز حکمت ببندد دری /ز رحمت زند قفل محکم تری 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همدیگه رو تا پای جون میخواستیم خونواده هردومون ناراضی.خونواده اون واسه اینکه من بیوه بودم .خلاصه قسم ...

خب خودت پشیمون نشدی؟؟ 

برای من شیرین شد برای اون تلخ ک البته حقشه چون با دلو جون باهاش بودم و لیاقت نداشت جز من با 5 نفر بو ...

دم اوس کریم گرم الان دلت براش تنگ نمیشه یا یادش نمی افتی؟؟ 

چرا؟ خواستگارت بهتر بود؟ 

از لحاض قیافه اون یوزارسیف بهش میگن. ن خواستگارم بهار نبود فقط نمیدونم چیشد از دستش نارحت بودم ازدواج کردم الانم نمیدونم چیشد. اهنگم خونده واسه م فرستادن هرروزم گریه س

یه طرفه تصمیم گرفتی عزیزم😞

اره فک میکردم اینجوری همه چیز درس میشه.اگه باهاش میموندم راه سختی پیش رو داشتم اما ارزششو داشت.کلی از راهو رفته بودما اما انگار دیگه جونی واسم نمونده بود واسه جنگیدن اونجور که نباید تحقیر شدم کتکایی که به اسب بزنی از پا درمیاد خورده بودم گرسنگی و تشنگی کشیده بودم زندانی شده بودم اما اون هیچ کدوم از اینارو نمیدونست😢😢ای کاش بیشتر میجنگیدم

هنوزم وقتی میخندی دلم از شادی میلرزه...
دم اوس کریم گرم الان دلت براش تنگ نمیشه یا یادش نمی افتی؟؟ 

دلم تنگ نمیشه ولی یادش میوفتم دوس دارم بدونم در چ حاله البته خودش همش دایرکت میداد میگف چبلاهایی سرش اومده زندونشم ک تو نت هست خبرش 

از لحاض قیافه اون یوزارسیف بهش میگن. ن خواستگارم بهار نبود فقط نمیدونم چیشد از دستش نارحت بودم ازدوا ...

پشیمونم شدی؟؟ 

اره فک میکردم اینجوری همه چیز درس میشه.اگه باهاش میموندم راه سختی پیش رو داشتم اما ارزششو داشت.کلی ا ...

کاش کاش عیب نداره دیگ الان زندگی کن گذشته ها گذشته