2777
2789
عنوان

متاهلا

| مشاهده متن کامل بحث + 1907 بازدید | 159 پست
من کلا از این دخترایی بودم که میگفتم مردا همشون گاو هستن😑باتوجه به این عقیده دوست پسر نداشتم

کارت درسته تووو😂😂👌

خدا گر ز حکمت ببندد دری /ز رحمت زند قفل محکم تری 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بخاطر خودش ازش گذشتم که ای کاش این کارو نمیکردم... وقتی بهش گفتم برو سراع زندکیت گفت زندگیم تویی ...

یه طرفه تصمیم گرفتی عزیزم😞

ای بابا چی بگم حق با توعه با این تفاسیر ولی از کجا فهمیده بود قراره ترکش کنی؟ 

یه مدت بود دیگه جواب تلفناشو نمیدادم 

اون روز زنگ زد گفت نیای میام در خونتون 

بهش گفته بودم ترک نکنی ازت جدا میشم 

مثل همیشه داشتیم حرف میزدیم مثل همیشه که دست بهم نمیزد گفتم ترک نکنی میرم برای همیشه محکم زد تو دهنم پشت هم میکوبید تو دهنم و میگفت غلط کردی میکشمت نگهبان باغم‌اونجا بود تنهای تنها نبودیم اما اون کثافتم نجاتم نداد حتی پریود بودم توجه نکرد 😔😔😔😔

لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم 

کار دختره نامردیه. 

متاسفم چقدر آدم قصی القلب ریخته توی این سایت. چقدر راحت بعضیا احساسات و عشق بین دو تا انسان رو بی ارزش و لگد مال میکنن. ینی اگه دو نفر عاشقانه همو بخوان چون دوست دختر و دوست پسر هستن بی ارزشن؟  اگه پسری شرایطش جور نباشه واسه رسیدن به عشقش باید سرشو بذاره بمیره؟ واقعا باید به حال اینهمه آدم مادی گرا و سنگدل تاسف خورد فقط! 

آره انگار، من امسال رفتم دانشگاه، پشت و اینا مونده بودم دیر کردم😁چ کنم؟ امیدوارم نبینمش یکم بی ابر ...

نه بابا نترس اون دیگ سعی میکنه نبینتت

کار دختره نامردیه.  متاسفم چقدر آدم قصی القلب ریخته توی این سایت. چقدر راحت بعضیا احساسات و عش ...

چی بگم من بیشتر با نظر تو موافقم تا اکثریت اون پسر تقصیری نداشته ک پولدار نبوده عاشقی ک جرم یا گناه نیس کاش آدم اصلا دل نداشت

الان پسره رو میبینم حالش اصلا خوب نیست انگار دنیا رو سرش خراب شده فکر کن همه قول و قراراشونم گذاشته ...

مثل ما که کار به جدایی کشید حتی قسم خورده بودیم همدیگرو خیلی میخواستیم پدرش معتاد بود خودشم با مدرک ارشد یا شایدم الان دکترا داره تو کار قاچاق مواد هست خانواده همسرش هم همینطور 

نه بابا نترس اون دیگ سعی میکنه نبینتت

میگم کولی بازی در میاورد هاااا😕 از اونا نیست که بی سرو صدا رد بشه😑مثلا ممکنه میکروفن بیاره وسط محوطه دانشگاه داد بزنه من این دخترو میخواستم این رف شوهر کرد😐

پس بیاید هر جا نشستیم نگیم پسرا نامردن و فلان نامردی یه صفته ک جنسیت نمیشناسه👍

هیچ تعهدی نداشته اون دختر ... نباید هیچ قولی هم میداده ... من قبل از ازدواجم شاید بیشتر از ۱۰۰ تا دوست پسر داشتم و با یکیشون ازدواج کردم ولی زمان دوستی هم گفتم ممکنه یه پسر خوب بیاد خواستگاریم احتمالش هست قبول و ازدواج کنم با اون ....

میخوای بگی تو هم چی شده؟ 

همدیگه رو تا پای جون میخواستیم خونواده هردومون ناراضی.خونواده اون واسه اینکه من بیوه بودم .خلاصه قسمم داد ولش نکنم خواستگار زیاد داشتم ولی مهم نبود تا اینکه یه روز باهم بودیم بیرون دعوامون شد جواب گوشیش رو ندادم و بعد یه هفته هم ازدواج کردم خودکشی کرد خداروشکر زنده موند الانم افسرده س تو خونه نمیاد بیرون فقط از طرف یکی دیگه پیغام میفرسته ک برگردم پبشش