2777
2789
عنوان

متاهلا

| مشاهده متن کامل بحث + 1907 بازدید | 159 پست
پس بیاید هر جا نشستیم نگیم پسرا نامردن و فلان نامردی یه صفته ک جنسیت نمیشناسه👍

به نامردی نیس دختره قطعا عاشق نبوده و خوب کرده ک پسر مردم رو بدبخت نکرده

آرزو کنمت؛براورده شدن بلدی؟؟؟🤗
شما هم جای من بودی باهاش میرفتی  نمیدونی چه حرفایی بهم میزد که  من فکر میکردم من تنها عش ...

ای بابا چی بگم حق با توعه با این تفاسیر ولی از کجا فهمیده بود قراره ترکش کنی؟ 

خدا گر ز حکمت ببندد دری /ز رحمت زند قفل محکم تری 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوزم بهش فکر میکنی؟ 

تو نامزدیم اصلا بهش فکر نمیکردم، اما بعد عروسیم چندبار خوابشو دیدم فجیع، یعنی تو خواب داشتم گریه میکردم شدید که منو ازش جدا نکنین، از خواب بیدار شدم تا دو روز چشام پف بود انگار واقعا گریه کرده بودم، ولی دیگه بعدش نه، شاید یادم بیافته ولی بهش حسی ندارم و فکرمو درگیر نمیکنه، آدم به همه چی عادت میکنه مخصوصا اینکه خداروشکر همسرم خوبه حواسم به زندگیمه، فقط مشکلی دارم اونم اینه که هم دانشگاهیمه، یعنی تو دانشگاه ماس، نمیدونم اگه اتفاقی یه بار ببینمش چه واکنشی خواهم داشت، یعنی راستش میترسم استرس میگیرم

تو نامزدیم اصلا بهش فکر نمیکردم، اما بعد عروسیم چندبار خوابشو دیدم فجیع، یعنی تو خواب داشتم گریه میک ...

اوووف تو یه دانشگاهیددد؟ 😑

خدا گر ز حکمت ببندد دری /ز رحمت زند قفل محکم تری 

من بخاطر خودش ازش گذشتم که ای کاش این کارو نمیکردم...

وقتی بهش گفتم برو سراع زندکیت گفت زندگیم تویی آخه کجا برم خیلی دلم شکست داغون شدم اما اون موقع فک میکردم بهترین راه حله و دارم درحقش خوبی میکنم نفهمیدم دارم به هردومون ظلم میکنم...

ای کاش یکم قوی تر بودم بیشتر میجنگیدم 😢😢😢

هنوزم وقتی میخندی دلم از شادی میلرزه...

من کلا از این دخترایی بودم که میگفتم مردا همشون گاو هستن😑باتوجه به این عقیده دوست پسر نداشتم

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم