2777
2789
عنوان

متاهلا

| مشاهده متن کامل بحث + 1907 بازدید | 159 پست
چرا خب؟؟ الان راضی؟؟ 

شوهرم ول کن نبووووود 

نه بابا چه راضی  😭

تیکر رسیدن به حاجتمه * روز شهادت امام رضا علیه السلام  98/8/7 از امام رئوف طلب حاجت کردم*  میشه با دلای پاکتون برا رسیدن به حاجتم دعا کنید و صلوات بفرستین 😢  اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم مهربونا ... ان شاءالله سال دیگه همزمان با شهادت امام رضا علیه السلام  من به حاجتم رسیده باشم بگو آمین 💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی دست درازی یا کلا بکارتتو گفت.کثافت عوضی اشغال باید پسر عمتو میکردی لکه حیض

بیشعور از پشت....

میخواست کلا از جلو باشه التماسش کردم 

انقدر تو باغ داد زدم و التماس کردم که تا مدتها صدام گرفته بود 

یادم میاد دلم برا شوهرم میسوزه 😔😔😔😔

لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم 
آخی چندسالشه شوهرت

36

تیکر رسیدن به حاجتمه * روز شهادت امام رضا علیه السلام  98/8/7 از امام رئوف طلب حاجت کردم*  میشه با دلای پاکتون برا رسیدن به حاجتم دعا کنید و صلوات بفرستین 😢  اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم مهربونا ... ان شاءالله سال دیگه همزمان با شهادت امام رضا علیه السلام  من به حاجتم رسیده باشم بگو آمین 💙
چرا مامانت نذاشت؟؟ شما هم قول داده بودین بمونید پای هم. 

آره،قول که هیچ دلمون هم میخواست بمونیم،مامانم بخاطر سنتی بودنش و آبرو و اینا نذاش،البته اخلاق طرف گند بود خدا رحم کرد واقعا بهم، عاشق بودم چشمم کور بود نمیدیدم

حالا چرا ناراضی؟ 

معتاده

آره،قول که هیچ دلمون هم میخواست بمونیم،مامانم بخاطر سنتی بودنش و آبرو و اینا نذاش،البته اخلاق طرف گن ...

هنوزم بهش فکر میکنی؟ 

خدا گر ز حکمت ببندد دری /ز رحمت زند قفل محکم تری 
اره بودم موقع دعواهامون همیشه بهش فکرمیکردم ک اگه شاید با اون بودم خیلی بهتر باهام رفتار میکرد

خب چرا نموندی باهاش؟ 

خدا گر ز حکمت ببندد دری /ز رحمت زند قفل محکم تری 
عزیزم شما هم خیلی ساده بودی

شما هم جای من بودی باهاش میرفتی 

نمیدونی چه حرفایی بهم میزد که 

من فکر میکردم من تنها عشق زندگیشم 

ادعا میکرد از بچگی عاشقم بوده 

دفعه اولی نبود که تنها میشدیم 

اون روز فهمیده بود که قرار ترکش کنم 

داد میزد که تو امروز زن من میشی کسی حق نداره جز من بهت دست بزنه اگه بری خودم میکشمت و......

لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم