2777
2789
عنوان

مادر شوهر

723 بازدید | 80 پست

خانما شما باشین جای من چی میگین

من بچم یه ماه دیگه میشه دوسال

خواهرشوهرم یه بچه داره که چند ماه از بچه من کوچیکتره

خیلی بین بچه هامون فرق میزارن

به بچه من خیلی بی مهری میکنن

اخه بچه دو ساله چه گناهی داره باهاش بد برخورد میکنن😭😭

من تنها عروسم خدا منو بکشه

اگه بدونی برخورد مادر شوهرم چقدر باهام اشتباهه

خیلی تو جمع ضایعم میکنه

من اصلا بهش محل نمیدم

ولی فرصت گیر میاره و خوردم میکنه

خیلی خواهرای مادر شوهرم روش تاثیر دارن

خیلی بدش میکنن

ولی یکی از خواهراش که تازه زن گرفته واسه پسرش اگه بدونین چجوری با عروسش برخورد میکنه مثل پرنسسا😢😢

خیلی واسه خودم ناراحتم خیلی بهم توهین میشه

مادر شوهرم برگشته میگه هیچکی مثل دخترم خوب بچه داری نمیکنه و واسه بچش مایه نمیزاره.من مردم اصلا.داشتم دق میکردم و خیلی حرفای زشت و تلخ دیگه که نمیخوام متن زیاد بشه

اومدم به شوهرم میگم به ارومی مادرت اینجوری گفت نمیدونی شوهرم چیکارم کرد

واسه خودم متاسفم من بخاطر شوهرم این همه توهین شنیدم ولی شوهرم یه بارم  ازم دفاع نکرد و بهم حق نداد.

خیلی واسه خودم متاسفم که دلم به چه احمقی گرمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هم جواب مادرشوهرتو بده هم شوهرتو

هیچکی مهم تر از خودت نیست

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

بیخیال اصلا برات مهم نباشه فقط بچسب به تربیت بچت فردا مث شوهرت نشه

آدم ها فکر می‌کنند؛ اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می کنند،شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر میکنند میتوانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!           اما حقیقت ندارد...                                                               اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم،اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم،اگر آدم ساختن بودیم،از همین جای زندگیمان به بعد را می ساختیم!

هم جواب مادرشوهرتو بده هم شوهرتو هیچکی مهم تر از خودت نیست

بخدا دیگه شورشو در آورده

قسم خوردم به شوخرمم گفتم دیگه نمیرم خونه مادر شوهرم نمیزارم سالی یه بارم بچمو ببینن

بخدا دیگه شورشو در آورده قسم خوردم به شوخرمم گفتم دیگه نمیرم خونه مادر شوهرم نمیزارم سالی یه بارم ب ...

عزیزم تاپیکت رو قفل کن

مثله اینکه امشب اکثرا با شوهرشون دعوا کردن اعصاب ندارن حال تو رو هم بد میکنن

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔