2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 80 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شما چندتا مشکل اساسی رفتاری داری 

اولا خیلی بی سیاستی که بد خانواده شوهرتو رفتی به شوهرت گفتی 

دوم بسیار ضعف از خودت نشون میدی ..دق کردن داره ؟؟؟خوب از نظرش بهترین مادره این چه ارتباطی به شما داره ؟؟

سوم نیاز به تایید شدن و دوست داشته شدن دارید و کم کم میتونید این ضعف رو به بچتون هم منتقل کنید ؟؟چرا باید مهم باشه دوست داشته شدن نوه دیگه ..مگه محتاجه محبته بچه شما ؟؟

در کل باید قوی بشید ..خیلی حساس و زودرنجید و مسائل رو بزرگ میکنید تو ذهنتون

ما هم همین رفتارا رو مخصوصا در مورد بچه دیدیم و دم نزدیم،بذار فکر کنن نفهمیدیم،برات مهم نباشه،تو مث من لال مونی نگیر،هرکی هرچی گفت جواب بده،اونا که در هر صورت چشم دیدنمون و ندارن،بذار درست و حسابی نداشته باشن.

بترسین از آدم راستگو،که اگه دروغ بگه حرفش سند؛و همه باور میکنن😐

عزیزم سخته ولی صبور باش .

همه اولش بهم میگفتن تو عرضه بچه داری نداری .چ وقتی ک تو شکمت بود چ الان واقع خدا ازشون نگذره .ولی الان بچم هنو مدرسه نرفته شعر انگلیسی و الفبا و اعداد و اشکالو کامل بلده تازه دارم کم کم با شعر مث ی معلم بهش کامل الفبا رو یاد میدم هم نوشتن و خوندنو .خدارو شکر تو خونواده شوهرم بچم ازونایی ک تو سر من میزدن بهتر هس .ادم مغروری نیستم و کار خاصی علیه اونا نکردم فقط صبوری و ارامش و اینک هیچوقت دهن ب دهن نرفتم ینی جوابشونو اروم و حسابی گفتم ینی من اصلا حرص نمیخورم .ولی در واقع ناراحت میشدم .والان خدارو شکر فعلا خوبن از بچمو تربیتشم تعریف میکنن .صبور باش و ب خودت تکیه کن 

ما هم همین رفتارا رو مخصوصا در مورد بچه دیدیم و دم نزدیم،بذار فکر کنن نفهمیدیم،برات مهم نباشه،تو مث ...

اره واقعا بخدا جونم به لبم رسیده گفتم یا به خواهر شوعرم مسیج میدم هرجی تو دلمه میگم یا توجمع رک جوابشونو میدم

حق داري عزيزم

اونايي كه يه چي ميپرونن جاي شما نيستن

ولي كسي كه زندگيش كمي شبيه زندگي شما باشه ميتونه درم كنه

مثلا خود من خيلي حساسم رفتار اطرافيانم برام مهمه

ميدونم كه نبايد باشه ولي هست

عزیزم سخته ولی صبور باش . همه اولش بهم میگفتن تو عرضه بچه داری نداری .چ وقتی ک تو شکمت بود چ الان و ...

خداروشکر.اره همین کارو میکنم ولی دیگه لال مونی نمیگیرم

جوابشون رو میدم

عزیزم سخته ولی صبور باش . همه اولش بهم میگفتن تو عرضه بچه داری نداری .چ وقتی ک تو شکمت بود چ الان و ...

البته تعریف کردن یا نکردنشون خرد کردن یا نکردنشون برام مهم نبود .همه بجز شوهرم با شوهرم جوری رفتار کردم و میکنم ک حتی حق اینو ک ب من تو بگه نداره البته تو جمع 

اره ماشالا شیرین کار زیاده

به نظرم واقعا ناراحت کننده هست نمیدونم چرا درک نمیکنن حداقل چیزی هم نگن باعث ناراحتی بشه

منم بودم ناراحت میشدم 

مادرشوهرم بچه های منو. خیلی دوست داره و. اینکه بچه اندازه بچه من خواهرشوهرام ندارن ولی اوایل که بچه دار. شده بودم خیلی اذیت میکرد بی محلی کردم چند. بارم جواب ناجور دادم ساکت شد