asemaneshab70 مدیر عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 3628 عنوان منظورش چیه ؟ | مشاهده متن کامل بحث + 977 بازدید | 113 پست پسری که میگه حس میکنم با تو خوشبخت میشم تو نظر ت چیه ؟...بعدش گفت اما نیازه یکی دوهفته فکر کنیم ..چون موانعی سرراهمونه ...این قضیه نباید طولانی شه ...منظورش اینه میخواد بره ؟ عاشق اسکرینم ...😍😍هرجا بود منو تگ کنین ..با تشکر 😂😂😂😂😂 1398/07/08 | 23:17 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pary_joon عضویت: 1397/12/08 تعداد پست: 605 یعنی همه رابطه ها همچین مرحله ای رو دارن ؟ تقریبا اگه واسه ازدواج باشه که خیلی بیشترم شده طول بکشه
asemaneshab70 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 3628 بابامیگ بایدزودتربگیرمت دوماه اشنا شدیم ..گفت من ادم بازی دادن نیستم ...نیاز داریم یکم فکر کنیم و شرایط رو بسنجیم ..چون حرفهای ازدواج زده شده نباید قضیه از این طولانی تر بشه .منم ساکت بودم فقط عاشق اسکرینم ...😍😍هرجا بود منو تگ کنین ..با تشکر 😂😂😂😂😂
miss_shivish عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 1005 یعنی چی ؟؟خب منم اینو نمیتونم درک کنم خو داره تصمیم گیری میکنه بسنجه ببینه میتونه زندگی رو شروع کنه که بیاد خواستگاریت خو هیچکسنفهمیدِ... کهخداوندهمِ تـــــنـهاییـشرافریادزدِ ... _قُلهُوَاللّهُاَحَدِ♥️
samakhanomi عضویت: 1398/05/31 تعداد پست: 8301 یکی دو هفته برای یک عمر زندگی😑😶 شهامت میخواد سرد باشی ولی گرم بخندی...
miss_shivish عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 1005 دوماه اشنا شدیم ..گفت من ادم بازی دادن نیستم ...نیاز داریم یکم فکر کنیم و شرایط رو بسنجیم ..چون حرفه ... راست میگه سعی کن یه رابطه رو اصلاااا کش ندی هیچکسنفهمیدِ... کهخداوندهمِ تـــــنـهاییـشرافریادزدِ ... _قُلهُوَاللّهُاَحَدِ♥️
asemaneshab70 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 3628 اولا ك خدا رحمت كنه پدر نازنين شما و ايشونو در ثاني اين ك در كنار يك جمله ك سراسر محبته از شما فرصت ... مرسی عزیزم ...یعنی اشتباه گفتم ،؟گفت من حرفهام رو زدم ..تو هرجور دوست داری برداشت کن ...نگران نباش ..بعدش هم رفت ..منم هیچی نگفتم عاشق اسکرینم ...😍😍هرجا بود منو تگ کنین ..با تشکر 😂😂😂😂😂
asemaneshab70 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 3628 یکی دو هفته برای یک عمر زندگی😑😶 دو ماه اشتاییم اما امشب بحث ازدواج رو پیش کشید اون ۳۰ سالشه من ۲۸ ... عاشق اسکرینم ...😍😍هرجا بود منو تگ کنین ..با تشکر 😂😂😂😂😂
asemaneshab70 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 3628 راست میگه سعی کن یه رابطه رو اصلاااا کش ندی منم اعصابم نمیکشه کش بدم ..گفتم برو برای همیشه 😐😐😐😐 عاشق اسکرینم ...😍😍هرجا بود منو تگ کنین ..با تشکر 😂😂😂😂😂
nillak عضویت: 1398/05/26 تعداد پست: 10590 مرسی عزیزم ...یعنی اشتباه گفتم ،؟ گفت من حرفهام رو زدم ..تو هرجور دوست داری برداشت کن ...نگران نباش ... ملومه ك اشتباه كردي عزيزم.اصلا جاي برداشت بد نداشتهاين ادم مشخصا ادم عاقليهيكي دو هفته فكر كردن ك مشكلي نيست من بودم ميگفتم قطعا همين طوره فكر كنيم خيليم عالي ب هر حال تصميم مهميه تعهد.بعدم رسما گفته ميخواد شمارو پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته
asemaneshab70 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 3628 بابامیگ بایدزودتربگیرمت فقط تو رک گفتی 😂😂😂 عاشق اسکرینم ...😍😍هرجا بود منو تگ کنین ..با تشکر 😂😂😂😂😂
miss_shivish عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 1005 منم اعصابم نمیکشه کش بدم ..گفتم برو برای همیشه 😐😐😐😐 زدی تو ملاجش که😓اشکالی نداره اگه قسمت هم باشین هرجای دنیا هم بره بازم برمیگرده هیچکسنفهمیدِ... کهخداوندهمِ تـــــنـهاییـشرافریادزدِ ... _قُلهُوَاللّهُاَحَدِ♥️
asemaneshab70 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 3628 ملومه ك اشتباه كردي عزيزم. اصلا جاي برداشت بد نداشته اين ادم مشخصا ادم عاقليه يكي دو هفته فك ... بحث ضعف نشون دادن نیست ..من وابسته نیستم ..کفتم اره حس میکنم با شما خوشبخت شم اما وابسته تیستم ..الان هم بخواهین برین برای همبشه من میگم برین ... عاشق اسکرینم ...😍😍هرجا بود منو تگ کنین ..با تشکر 😂😂😂😂😂
asemaneshab70 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 3628 زدی تو ملاجش که😓اشکالی نداره اگه قسمت هم باشین هرجای دنیا هم بره بازم برمیگرده گفت به خدا اعتماد کن ..انشالله خیره ...نگران نباش ...منم جوایش رو ندادم لصلا ... عاشق اسکرینم ...😍😍هرجا بود منو تگ کنین ..با تشکر 😂😂😂😂😂
samakhanomi عضویت: 1398/05/31 تعداد پست: 8301 دو ماه اشتاییم اما امشب بحث ازدواج رو پیش کشید اون ۳۰ سالشه من ۲۸ ... بهتره بیشتر شناخت پیدا کنید دوماه هم خیلی کمه رفت و امد را خانوادگیش کنید شهامت میخواد سرد باشی ولی گرم بخندی...
nillak عضویت: 1398/05/26 تعداد پست: 10590 بحث ضعف نشون دادن نیست ..من وابسته نیستم ..کفتم اره حس میکنم با شما خوشبخت شم اما وابسته تیستم ..الا ... اخه اصن نگفته حرفي با اين محتوا جانم❤️ پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته