2777
2789
عنوان

منظورش چیه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 977 بازدید | 113 پست
اخه اصن نگفته  حرفي با اين محتوا جانم❤️

من مغرورم . .خودش هم میدونه که برای موندن کسی التماس نمیکنم ..حس کردم یه لحظه خرد شدم ...نمیدونم ..عصبی شدم   ..عضلات مری م اسپاسم کرد  ....یه اوضاعی شد    😭😭😭

عاشق اسکرینم ...😍😍هرجا بود منو تگ کنین ..با تشکر 😂😂😂😂😂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بهتره بیشتر شناخت پیدا کنید دوماه هم خیلی کمه رفت و امد را خانوادگیش کنید

با خواهرش در ارتباطم    مامانش هم فقط تعریفم رو شنیده هنوز ندیدمش ..خانواده من در جریان نیستن 

حالا اشكالي نداره اگر مجدد پرسيد ك ميپرسه ارامشتو حفظ كن و در عين خون سردي بگو همين طوره من بد برداشت كردم و خوبه فكر كنيم 

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  
با خواهرش در ارتباطم    مامانش هم فقط تعریفم رو شنیده هنوز ندیدمش ..خانواده من در جریان نی ...

ازدواج خیلیییی پیچیدس طرف قبل ازدواج شاهزادس بعدش ۱۸۰ درجه تغییر اگر امکانش را دارید یک سفر خانوادگی کودتاه برید و حتما۹ماه نامزد باشید

شهامت میخواد سرد باشی ولی گرم بخندی...
حالا اشكالي نداره اگر مجدد پرسيد ك ميپرسه ارامشتو حفظ كن و در عين خون سردي بگو همين طوره م ...

نه دیگه رفت برای دوسه هفته ...گفت دوسه هفته نه پیام نه زنگ ..نفهمیدم اینکارش یعنی چی .. همین بهم برخورد 😐😐😐فکر کنم گند زدم 😐😐

ازدواج خیلیییی پیچیدس طرف قبل ازدواج شاهزادس بعدش ۱۸۰ درجه تغییر اگر امکانش را دارید یک سفر خانوادگی ...

الان که خوبه ..انگار تله پاتی داره باهام   یهو پیام میده میگه حس میکنم دلت گرفته ؟میگم از کجا فهمیدی   .!!!

همه احساس درون منو حس میکنه .. 😐😐😐

ذهن منو راحت میخونه   

حالا اشكالي نداره اگر مجدد پرسيد ك ميپرسه ارامشتو حفظ كن و در عين خون سردي بگو همين طوره م ...

حرف من اینه ...که جرا این فکراش رو نکرده اومد پیشنهاد داد ؟؟نظر منو پرسید منم گفتم .همچین حسی دارم ..حس میکنم تفاهم داریم ...اما بعدش گفت خب بیشتر فکر کنیم ...خب حس کردم خرد شدم .  اول فکراش رو میکرد بعد می اومد جلو 😠😠😠

دوماه اشنا شدیم ..گفت من ادم بازی دادن نیستم ...نیاز داریم یکم فکر کنیم و شرایط رو بسنجیم ..چون حرفه ...

دمشم گرم 

می‌خواد زودی تکلیف معلوم شه ، از هر طرف بوم بیفته بازم دمش گرم ، ته تهش بازیت نداده . 

حرف من اینه ...که جرا این فکراش رو نکرده اومد پیشنهاد داد ؟؟نظر منو پرسید منم گفتم .همچین حسی دارم . ...

خوب راست ميگه بايد بيشتر فكر كنيد😬😬

سنتي بوده اشناييتون؟

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  
اوهوم 😢😢😢😢چقدز سخته   به جای خوشحال شدن چقدر عصبی شدم من

عصبی نشو من فقط توی فکرم ک چرا گفت دوهفته قراره اتفاقی بیوفته توی این دوهفته؟

شهامت میخواد سرد باشی ولی گرم بخندی...