2777
2789
عنوان

منظورش چیه ؟

976 بازدید | 113 پست

پسری که میگه حس میکنم با تو خوشبخت میشم تو نظر ت چیه ؟...

بعدش گفت اما نیازه یکی دوهفته فکر کنیم ..چون موانعی سرراهمونه ...این قضیه نباید طولانی شه ...

منظورش اینه میخواد بره ؟

عاشق اسکرینم ...😍😍هرجا بود منو تگ کنین ..با تشکر 😂😂😂😂😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان وارد مرحله ای شده که یا قراره بره یا قراره بیاد خواستگاری

هیچ‌کس‌نفهمیدِ...                                     که‌خداوندهمِ تـــــنـهاییـش‌رافریادزدِ ...                 _قُل‌هُوَاللّهُ‌اَحَدِ⁦⁦♥️⁩
قرابت معنايي در حد عالي😶😶كجاش ميتونه اين مفهومو برسونه!؟😶😶ك ميخواد بره!

نمیدونم ...اخه موانع هم زیاده ...دوتامون کارمندیم ..اما خب پدرامون فوت شدن  .من تک دختر اون تک پسر . یکم مشکلات زیاده ..نمیدونم ..گفتم برو برای همیشه😐😐

عاشق اسکرینم ...😍😍هرجا بود منو تگ کنین ..با تشکر 😂😂😂😂😂
قرابت معنايي در حد عالي😶😶كجاش ميتونه اين مفهومو برسونه!؟😶😶ك ميخواد بره!

😁😁😁😁😁

بادامتلخ سابقم 😏صدبارم بترکم بازمیام چشت دراد اره باخودتم 😒(خدابخواد ان شإالله تیکرعروسیمه  )
نمیدونم ...اخه موانع هم زیاده ...دوتامون کارمندیم ..اما خب پدرامون فوت شدن  .من تک دختر اون تک ...

اولا ك خدا رحمت كنه پدر نازنين شما و ايشونو

در ثاني اين ك در كنار يك جمله ك سراسر محبته از شما فرصت بيشتر براي شناختم خواسته اشتباه كردي عزيزمو براي حلشم دير نشده

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته