2777
2789
عنوان

تولد نامزدم😕😕😕

| مشاهده متن کامل بحث + 939 بازدید | 86 پست
اره شاید نخرم اصلا ولی بنطرت یه پیام تبریک بهش بدم همون روز؟ خودش بعد یه هفته بمن تبریک گفت اونم اگ ...

اره گلم تبریک بگو اما نه خیلی خاص مثلا بگو راستی تولدت مبارک گرچه شما که مارو قابل نمیدونی

عزیزم همه چی باید دو طرفه باشه تروخدا خودتو برا کسی که به خودش زحمت یه چیز ریز هم نمیده به خرج ننداز‌.اگه براش مهم باشی امسال باید کادو بده

ینی توی این یک سال هیچ بهت نداده؟ هیچ کادویی؟ بدون مناسبت؟

ببین کادو که نبوده نه چون رابطمون اونقدرا بنطرم جدی نبود تقریبا از قبل تولد خودش جدی شد که کادو بهش دادم... ولی خسیس نیست اخه تو پول خرج کردن من واسم مهم این بود که تو روز تولدم یادم بوده باشه مثل من که از یه ماه عقب تر به فکرشم

هانیلهستم... پرنسسی ازشهر اُز❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا بستگی داره اگه واست سوغاتی میاره، میرین بیرون سورپرایزت میکنه ، از جلو مغازه رد میشین میپره تو ...

نه تاحالا ازین کارا نکرده منم به شوخی وقتی خواست بیاد بهش بگم سوعاتی یادت نره ها؟ چون واقعا تو این فازا نیست که کادو بخره و سوپرایز کنه😕 واقعا چون علاقش زیاده این عیبش اصلا به چشمم نمیاد ولی خسیس نیست اخه مثلا تو خوراکی خریدنو رستوران رفتن عمرااا خسیس بازی نمیکنه بخاطر همین میگم خب کسی بهش یاد نداده کادو بخره واسه من ولی بخاطر خسیسیش نیست واسه همین کنار میام باهاش

نده چرا بدی خودشو زده به زرنگی توهم بگو ببخشید یادم رفته برات میخرم

نه واقعا اون موقع میدونم یه مشکل بزرگی براش پیش اومده بود خیلی اعصایش خورد بود سر اون قضیه جوری که هنوز یادش میفته اعصابش خورد میشه

ولی اخه یه تبریک تلفنی که چیزی نیس چون حرفشم چند بار قبل تولدم زده بودم یعنی ضایه نگفتما یجوری تو لفافه پیچوندم حرفمو بالاخره ادم نباید معرفت داشته باشه؟ اخه من سوپرایزش کردم باورش نمیشد

بسه و زیادشه

راست میگی... پر رو میشه پس فردا

دوس داشتم خوشحالش کنم فقط یه جوری چون یه مدت تو مسافرته همش و اعصابش خورده خستگیش درآد

بعضی مردا خنگن شوهر منم تولد یادش نمیمونه قبل تولدم 2 تومان بهم داد گفت کادوی تولدت من یادم میره نه تبریک گفت نه کیک خرید .یادش میره😂😂 ولی یه ماه دیگه تولدشه میخام بام لند براش تولد بگیرم چه کنم دیگه دوسش دارم😆دوست دارم خوشحال شه

راست میگی... پر رو میشه پس فردا دوس داشتم خوشحالش کنم فقط یه جوری چون یه مدت تو مسافرته همش و اعصاب ...

معامله نیست ولی اون باید بیشتر از این کارا بکنه همش تو انجام بدی هم وظیفه میشه هم او غرور میگیردش 

⁦❤️⁩👰🤵🏻⁦❤️⁩ 💃آهاااای📢 پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺

سلام:سلام

خدافظ:خدافظ

هرکی باهات هرجوریه همونجوری رفتارکن باهاش نه بیشتر نه کمتر این یعنی براخودت ارزش قائلی ببین اصلا هرچقدرم کارداشته باشه اگه طرف براش مهم باشه تولدش یادش میمونه خودتو گول نزن بهت تبریک نگفته تولدت بهش تبریک نگو .کادونداده .کادونده .به روش اوردی تا تبریک گفت بهت بذار به روت بیاره تا بهش یه تبریک بگی همینننننن 

درسته دوست داری خوشحالش کنی ولی باخودت فکرکن احترام وارزش خودت چی میشه؟نمیتونه گلایه هم بکنه چون عین خودش رفتارکردی .جوابشم یه کلمست یادم نبود.

بااینکارت یاد میگیره که بهت احترام بذاره وبرات ارزش قائل شه 

اگه برعکس این عمل کنی تا آخرعمرت خودتو بدبخت کردی ازمن به تو گفتن بود عاقل باش.

تا حالا چیزی برات خریده؟ ولنتاین ؟عید؟روز زن یا دختر؟

منم روز مرد و عید کاری نکردم تبریکماسمسی گفتم فقط تولد که کادو دادم مهمه یجوری بی معرفتیه انگار بنطرم چون حتی تولد دوستشم یادش بود هی یه هفته عقب ترش با من مشورت میکردو سوال میکرد که چی بگیره واسش(این مال قبل تولد منه ها) منم بعدا گفتم بیامو با سیاست رفتار کنم نه غر زدم نه اصلا به روش اوردم همونجام خندیدم خودمو زدم به تعجب گفتم اشکال نداره که. ددس نداشتم بزور مجبورش کنم از سر بی حوصلگیو رفع تکلیف یچیزی بخره بده دستم میخواستم خودش یادش بیفته

یعنی ینطرم من کلا در نطرش یه ادم بی توقعم و خیلی با منطقم و ازین چیزا ناراحت نمیشم😐 نمیدونه اخلاق خانومارو 

منم روز مرد و عید کاری نکردم تبریکماسمسی گفتم فقط تولد که کادو دادم مهمه یجوری بی معرفتیه انگار بنطر ...

این تاپیک منو بخون

آدم غم عالم میریزه تو دلش با این بی توجیهیا

شوهر منم واسه همه بریز بپاش داره،واسه من مبپیچونه،کلی هم ادعای عاشقی داره و قربون صدقه میره

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3090992/وقتایی-که-دلتون-از-شوهرتون-پرهچیکار-میکنید-که-تحملش-کنید