2777
2789
عنوان

تولد نامزدم😕😕😕

| مشاهده متن کامل بحث + 939 بازدید | 86 پست
من اینقد وقتی خونه تنهام واسه خودم شعر میخونمو میرقصم و به خودم میرسم باز یکم از اولا بهتر شدم اووند ...

به سرم زده پول جمع کنم برم مشاوره تست شخصیت بدم و خودمو درست کنم

منم تو اشنایی قبل ازدواج بودم منو بهترین جاها میبرد بعد هر روز باهم بودیم حساب کرده بودم کم کمش روزی ...

واقعا راست میگی چند بار باید اینجوری بگم بهش ولی اخه میدونی کلا یه اخلاقی داره فکر کنم واسش جا نیفتاده قبل ازدواج خرج کنه ولی راست میگی چندبار باید امتحانش کنم

هانیلهستم... پرنسسی ازشهر اُز❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به سرم زده پول جمع کنم برم مشاوره تست شخصیت بدم و خودمو درست کنم

چه خوب منم خیلی دوست دارم خودمو عوض کنم یه سری ازین مدل اخلاقام خیلی بده فعلا ولی مامانمینا فکر نکنم بزارن برم روانشناس😑

دقییقا قبول دارم حرفتو چقدر با سیاستی حالا یه سوال میخوام ایمسی یه تبریک خشکوخالی بهش بگم. بنطرت ه ...

همشون تجربه های خودمه وحقیقته بخاطر همین بهت تاکید میکنم چون اگه غیراین انجام بدی خیلی برات بد میشه 

اسمسی بهت تبریک گفته؟نه نگفته پس توام نگو عین خودش باش رفتارمتقابل بعداهم اگه ازت گله کرد عین خودش بگو یادم رفت همین!تولدت مبارک 😊

همشون تجربه های خودمه وحقیقته بخاطر همین بهت تاکید میکنم چون اگه غیراین انجام بدی خیلی برات بد میشه& ...

بنظرت نمیفهمه یاد تولد خودم بودم که بهش تبریک نگفتم؟

من فقط ۵ ماه با شوهرم دوست بودیم بعد تو این ۵ ماه من هییییچی نخریدم واسه اون. ولی خب اون سنگ تموم گذاشت همه جوره خرج میکرد. نه ک کادوهای گرون قیمت 

ولی خب همیشه یه شاخه گل یا مثلا خوراکی میخرید یا شال و روسری و... اصلا خوب نیست تو دوران دوستی خرج کنه دختر. ولی حالا ک بهم رسیدیم و نامزدیم من بهترین هدیه هارو براش خریدم