2777
2789
عنوان

تولد نامزدم😕😕😕

| مشاهده متن کامل بحث + 939 بازدید | 86 پست
هیچی نخر خسیسه برای ادامه ی رابطه بیشتر فکر کن

نه واقعا از خسیسیش نیست اتفاقا من از دستو دلبازیش لجم میگیره نمیدونم حافطه خوبی نداره ۴ تا عدد یادش بمونه. یا کلا مهم نیست واسش. البته میدونم اون موقع خیلی درگیر بوده ها ولی من خودم مهمم واسه خودم اخه یه کلمه چیزی نیست که😒

هانیلهستم... پرنسسی ازشهر اُز❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این تاپیک منو بخون آدم غم عالم میریزه تو دلش با این بی توجیهیا شوهر منم واسه همه بریز بپاش داره،وا ...

وای اره بخدا باز توجه نکردم اینقد خرمو دوسش دارم الان بچه ها گفتن دقت کردم تو کل رابطمون هیچی برام نخریده

من اون روزا چقددد اعصابم خورد بودو ناراحت بودم که هر روز منو میبینه و تبریک نمیگه باز میگم نکنه اون موقعموکه گفت تو عمل انجام شده قرار گرفته وگرنه همونم نمیگفت

وای اره بخدا باز توجه نکردم اینقد خرمو دوسش دارم الان بچه ها گفتن دقت کردم تو کل رابطمون هیچی برام ن ...

عزیزم ما روانشناس نیستیم

از همه چیز خبر نداریم

با یه مشاور حرفه ای و خوب مشورت کن،خداروشکر که حتی رسمی نامزد نکردی،خیلی برای ادامه یا کات کردن رابطه راحتی

ببین اصن فکر نکن اگه میبرتت رستوارن و کافی و سینما اینا دستو دلبازه فقط توکادو خریدن معلوم میشه اینا ...

واقعا؟ اخه من هیییچ وقت ندیدم تو پول دادنو گرفتن خسیسی کنه ها واقعا تجربت چی بود یکم میگی واسم؟

اینا عادتشونه هی خودشونو میزنن به اون راه که کادو ندن یادشون رفته چیه چرا چیزایی که به نفعشونه رو یا ...

وای اره راست میگی😑😂دیوونه میشم اخرش میرم یقیشو میگیرم بزور میبرم کادومو بده هااا😂

گلم اگه دست و دلبازه نشون بده از بی توجهیش خیلی دلت میگیره 

یه اخلاقی دارم هررر چقدم از کسی ناراحت باشم یه معدرت خواهی کوچیکم بکنه همه دلخوریام میره

بدونم پشیمونه خودم پیش قدم میشم حتی. اون موقعام اییینقد دلگیر بودم ازشو حالم بد بود وقتی اونجوری گفت همههه ناراحتیمو شستو برد یهو انرژی گرفتم گفتم نههه بابا اشکال نداره که. بعدا تازه فهمیدم چیکار کردم

میدونه اخه زیاد سیاست لحطه ای ندارم بعدا یادم میاد خودمو زدم به خنگی و و بیخیالی اعصاب خوردیش بعدا میاد سرم. بعدنم که نمیشه باز حرفشو پیش کشید. الان واقعا دوست ندارم بفهمه دم تولدشه من این فکرا تو سرمه... بدم میاد فکر کنه کینه ایم

عزیزم ما روانشناس نیستیم از همه چیز خبر نداریم با یه مشاور حرفه ای و خوب مشورت کن،خداروشکر که حتی ...

خجالت میکشم بخاطر همچین مساله هایی برم پیش مشاور

یه اخلاقی دارم هررر چقدم از کسی ناراحت باشم یه معدرت خواهی کوچیکم بکنه همه دلخوریام میره بدونم پشیم ...

وای چقدر مثل من

منم سریع دلم رحم میاد،همیشه با خودم میگم خر تر از من نیست

اتفاقا عصر زنگ زدم وقت مشاوره بگیرم گفت شنبه زنگ بزن

با خودم میگم برم چی بگم

وای چقدر مثل من منم سریع دلم رحم میاد،همیشه با خودم میگم خر تر از من نیست اتفاقا عصر زنگ زدم وقت م ...

اعتماد به نفسمون پایینه خواهر

اینقد بعصی وقتا خودخوری میکنم سر این اخلاقام نمیتونم حقو بگیرم زودم گریم میگیره😑

اعتماد به نفسمون پایینه خواهر اینقد بعصی وقتا خودخوری میکنم سر این اخلاقام نمیتونم حقو بگیرم زودم گ ...

من از این اعتماد به نفس نداشتن خستم

ولی نمیدونم از کجا باید شروع کنم

واقعا؟ اخه من هیییچ وقت ندیدم تو پول دادنو گرفتن خسیسی کنه ها واقعا تجربت چی بود یکم میگی واسم؟

منم تو اشنایی قبل ازدواج بودم منو بهترین جاها میبرد بعد هر روز باهم بودیم حساب کرده بودم کم کمش روزی ۱۰۰فقط غذا میخوردیم تفریحای خوب و فلان

ب قول شما منم گفتم خوب خرج میکنه کادوی تولدمم ی گوشی خوب گرفت تازه

ولی بعد نامزدی دیدم عع این هیچییی نمیگیره حتی خودمم میخواستم نمیگرفت برام خیلی طول کشید تا تونستم یییکم عوضش کنم

در کل من ب جز خودم خیلی مردارو دیدم فقط تو خورد و خوراک و تفریح ولخرجن بقیه جاها خسیس میشن

برای همین بد نیست اگ واقعا قصد ازدواجی ی جاهای امتحانش کن ببین خرجت میکنه ؟اشتباهه منو نکن مثلا ی بار بگو لوازم ارایش میخوام بریم باهم خرید یا لباس هر چی بعد ببین چیکار میکنه

کلا یه ساعت میتونم ببینمش باز باید بره... بنطرت همون روز تولدش یه زنگ بزنمو بهش تبریک بگم بسه؟

اره خوبه بهش تیکه بنداز حتمن ک تولدوو فراموش کرده و کادو بهت نداده بود

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.
من از این اعتماد به نفس نداشتن خستم ولی نمیدونم از کجا باید شروع کنم

من اینقد وقتی خونه تنهام واسه خودم شعر میخونمو میرقصم و به خودم میرسم باز یکم از اولا بهتر شدم اووندقدرا حساس نیستم ولی بازم اشکم زود در میاد