2777
2789
عنوان

تولد نامزدم😕😕😕

| مشاهده متن کامل بحث + 939 بازدید | 86 پست
من ی همکلاسی داشتم با یکی دوست بود پسره پولدار بود ولی دختره یتیم بود بعد تولد دختره ۲۲ بهمن بود ک ۲ ...

نههه اینجوری نیست بخدا اصلا خسیسو اینا نیست یعنی خیلی تاحالا تو رستورانو اینا خرج کرده ها ولی من اخه بخاطر ارزش مادیش نمیگم میگم یه تبریک تلفنیم میگفت بس بود چون اون موقع واقعا میدونم خیلی مشکل بدی داشت هنوزم یادش میفته اعصابش خورد میشه بخاطر این یادش رفت ولی اخه تبریک که کاری نداره

بعد میدونی از چی میسوزم؟ ایشون یه دوستی داره خیلی ادم مصخرفیه و کلا زیاد باهاش حال نمیکنه... ولی تولد  ایین ادم یادش بوود از یه هفته عقب تر هی میپرسید چی بخرم واسش استدلالشم این بود که فلان کارو واسش کرده و خیلی کار زشتیه این جواب خوبیشو نده

بعد تولد منو یه تبریکم  نباید بگه؟

هانیلهستم... پرنسسی ازشهر اُز❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتي سال قبل برات كاري نكرده  يه تبريك كافيه يجور نشه بعدا به سادگيت بخنده

راست میگی... هی دیوونه میشم میگم بزار وقتی یاد کار زشتش افتاد خجالت بکشه... بزار خوشحالش کنم

یه تبریک بسشه ولی 

نه چیزی که ارزش مادی داشته باشه نبوده ولی اصلاااا خسیس نیست مثلا رستورانو اینا میریم عمرا خییس بازی ...

ببین اصن فکر نکن اگه میبرتت رستوارن و کافی و سینما اینا دستو دلبازه فقط توکادو خریدن معلوم میشه اینا تجربه هایه منه 

حالا گ برات کادو نگرفته تا حالا تولدشو تبریک بگو ی کیک بگیر همین 

کلا تا حالا بهت هدیه گل چیزی داده؟ و اینکه من بودم نمیدادم چون اون مهم ترین روز و یادش رفته و بعدنم ...

نه اصلا کسی بهش یاد نداده مطمینم تو ذهنش میگه اوووو هانیه که عمرا اینقد بیشعور باشه که ناراحت بشه😐 کلا نمیدونه اخلاق خانومارو من چند بار اینجوری رفتار کردمو خودمو زدم به بیخیالی بعدنش گفت خوشحالم اینقدر با شعوری و درکم میکنی و خوشحالم باهات دارم ازدواج میکنم

ولی اخه نمیدونم چجوری بهش حالی کنم بابا تولد زنارو باید رو درو دیوار بنویسی تا یادت نرهههه نمیدونه حساسم رو این موضوع. واقعا اگه میدونستم از خساستشه عمرا به فکرمم نمیفتاد واسش کادو بخرم یچیزیم بهش میگفتم ولی اخه خسیس نیست اصلا فقط بلد نیست رمانتیک بازی کنه

علاقه داره بهما خیلی بخاطر همینه زیاد یه چشمم نمیادو هی خودمو ادیت میکنم باز خوسحالش کنم. ولی اخه نمیشه که یهو دیدی ۵ ساله عروسی کردیم اون هی تولد منو یادش بره؟

جوری قایم بزن زیر چشش که رب و ربشو یاد کنه تا دیگه یادش نره کادو    

باید همین کارو کنم اخرش😂😂😂 بخدا نمیدونی چقد حرصم میگیره فردای تولدم همو دیدیم راست راست جلوش راه میرفتم بروی خودش نیورد عمرا

نمیدونم واقعا یادش نبود اخه منو میبینی باید یادت بیاد دیگه لعنتی😢

راست نیگه این اقا تو خرید کادو خسیسه نخر واسش فوقش کوفت بگیر

نه واقعا خسیس فکر نکنم باشه کادو که تاحالا ازش نگرفتم هییچی ولی اخه ننش بهش یاد نداده😑

اره گلم تبریک بگو اما نه خیلی خاص مثلا بگو راستی تولدت مبارک گرچه شما که مارو قابل نمیدونی عزیزم هم ...

وای اره راست میگی 

اون بازم تولدم بشه یادش میره اینقد تو این چیزا بیخیاله

بابا یکم غرور داشته باش اون باید کادو بگیره جشن بگیره عین خیالش نبوده اون وقت شما...‌ عجبا

راست میگی بخدا اینقد اعصابم خورد میشه تو این فازا نیستو عین خیالش نیست 

بعضی مردا خنگن شوهر منم تولد یادش نمیمونه قبل تولدم 2 تومان بهم داد گفت کادوی تولدت من یادم میره نه ...

وای منم همینم دقیقا دوست دارم خوشحال بشه ولی میگم خریت نکنم پس فردا طلبکار نشه ازم کوفتم بهم نده

باز همینکه قبلش بهت گفته خوبه این یه هفته بعد تو عمل انجام شده قرار گرفت دید بحث تولدم شده

باید همین کارو کنم اخرش😂😂😂 بخدا نمیدونی چقد حرصم میگیره فردای تولدم همو دیدیم راست راست جلوش راه ...

اینا عادتشونه هی خودشونو میزنن به اون راه که کادو ندن یادشون رفته چیه چرا چیزایی که به نفعشونه رو یادشون نمیره همون که گفتم جوری بخوابون زیر گوشش که دیگه کادو که ببینه فقط جیغ بزنه  امتحان پس داده است  

تا چشم کار می کند صحنه ایست خالی از تو کاش می دانستی چقدر خوب بازی می کنی نقش نبودنت را
سلام:سلام خدافظ:خدافظ هرکی باهات هرجوریه همونجوری رفتارکن باهاش نه بیشتر نه کمتر این یعنی براخودت ...

دقییقا قبول دارم حرفتو چقدر با سیاستی

حالا یه سوال

میخوام ایمسی یه تبریک خشکوخالی بهش بگم. بنطرت همون روز بهش بگم یا بزارم بعدا؟