2777
2789
عنوان

اشتباه

103 بازدید | 13 پست

ی اشتباهی چند وقت پیش کردم ولی نمیتونم بگم ولی حالم بابتش بده کاش خوب بشم و اینقدرخودمو سرزنش نکنم💔🥺

شاید سختترین نبرد زیستن امیدوارانه شونه به شونه نا امیدی باشه....

بگو ببینم چی شده

خودتو تخلیه کن

این پریشان احوالی را که میخوانی، داستان من است.من که نامم گم شده، و جسمم دفن میان این اوباش و الوات و هرزه و کفتار صفت. که همگی این صفات در شخصیت پدر من خلاصه شده. پدری که میخواست ستون و سایه بالای سر خانه و خانواده باشد حالا تبدیل شده است به یک دشمن خونی و که از هیچ ضربه ای بر پیکره خانواده دریغ نمیکند. آقایون عزیز درخواست دوستی ندید، من کلا از مرد جماعت بیزارم ، متنفرم ، نمونه بارزش بابای حرومی خودم . پس درخواست دوستی لطفااااااا نده چون اگه درخواست دوستی بدی انواع و اقسام فحش ناموسی رو بدرقه راهتون میکنم . گه منت روزگار ، گه منت خلق،///// ای مرگ بیا که زندگی مارا کشت. جسم قبر و جامه قبر و خانه قبر ///// باز لفظ زندگان عنوان ماست،،،،،،،،،مردای بی رگ تو تاپیکای من اظهار نظر نکنن،

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه درحق دیگری بوده زمانی که کارماش رو پس دادی پاک میشی وجدانت هم آروم میشه

نه در حق خودم بوده

💔

اونکارو باخودت کردی بخودت آسیب زدی و الان از اینکه بخودت آسیب زدی ناراحتی

الان وقتی خودتو سرزنش میکنی هم باز داری بخودت آسیب میزنی و درخق خودت بدی میکنی دیگه فرقی با کار قبلیت نداره

اگه میخوای جلوی ضررو بگیری باخودت مهربون باش هرچی بوده خودتو ببخش و فراموش کن بگو منم آدمم اشتباه کردم و این باعث رشدو پختگیم شد همه همینن . فراموشش کن و خوشحال باش

اونکارو باخودت کردی بخودت آسیب زدی و الان از اینکه بخودت آسیب زدی ناراحتی الان وقتی خودتو سرزنش میکن ...

درست میگی عزیزم مرسی از حرفای خوبت