2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

وای نگووو قشنگ ترین دوران زندگیم دوران تحصیلهچرا مدرسه ای میری ک ب کادرش علاقه ای ندارینمیشه عوض کنی ...

از کادرش متنفرم میخاستم عوض کنم لعنتی قسمت نشدicon

خدا به دلت ارامش بده حق داری مطمئنا وقتی کسی کاری کرده که شما اعصابت بهم ریخته

قابل توجه همه مدیران ومعلمان گرامی

اخه چقدر بعضی میتونید وقیح باشید که هنوز یه نفر پاش به مدرسه نرسیده از دیدن شما بیزاره

خدانکنه

سال اخری تا چشم بزاری روهم تموم شده مثل دوسال قبل نیست که باید بری مدرسه دروس رو سعی میکنند قبل عید تموم کنن دیگه از فروردین به بعد رفتی یا نه مهم نیست نمیتونن هم بهت گیر بدن

«دل که رنجید از کسی خرسند کردن مشکل است شیشه بشکسته را پیوند کردن مشکل است»

بهدخرداد که برسی دلت به فحششاشون و تنبیه هاشون حتی بداخلاقی هاشون تنگ میشه بی خیال دختر لذت ببر از این روزا

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

خدا به دلت ارامش بده حق داری مطمئنا وقتی کسی کاری کرده که شما اعصابت بهم ریخته قابل توجه همه مدیران ...

هیچی جز ترس و اتفاقات بد و درد از مدرسه برام نموند همیشه ارزو داشتم دوران تحصیل خوبی داشته باشم نشد icon

ببین عزیزم منم مدرسه بودم خیلی اذیت می شدم

یکی از بچه ها می گفت گیر میدن

به ما هم گیر می دادن

یادمه ناظم مدرسه می اومد می دوید دنبالمون که بیاید نماز جماعت بخونید بعد با چادر

اون موقع خودمو مخفی می کردم و استرس آور بود برام

اما الان جزو بانمک ترین خاطراتمه😆

سخت نگیر

ولی به نظرم هرجایی قانونی داره

قشنگنیست دانش آموز با ظاهر عروسی بره سر کلاس درس دختر قشنگ وگل گلی من

امسالم تحمل کل تمومه✌🏻

ببین عزیزم منم مدرسه بودم خیلی اذیت می شدمیکی از بچه ها می گفت گیر میدنبه ما هم گیر می دادنیادمه ناظ ...

مخفی میکردی که پنج دقیقه از خدای خودت تشکر نکنی واقعا اخه چرا این قدر تکبر در مقابل خالق خود کاش اینا رو تو سایت عمومی نمی کردید