2777
2789
عنوان

تولد نامزدم😕😕😕

| مشاهده متن کامل بحث + 939 بازدید | 86 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ی همکلاسی داشتم با یکی دوست بود پسره پولدار بود ولی دختره یتیم بود بعد تولد دختره ۲۲ بهمن بود ک ۲۵ ولنتاینه بعد پسره نزدیک تولد دختره باهاش کات میکرد بعد ی ماه بعدش ک تولد خودش نزدیک بود میومد آشتی میکرد حالا من خودمو جر دادم هی به دختره میگفتم این داره باهات بازی میکنه انگار ن انگار اخرم پسره دستمالیش کرد بعد ولش کرد

اخه قراره ازدواج کنیم مامان باباهامون باهم رفت و امد دارنو میدونن قضیمونو ولی خب میگم بقول تو ما که ...

وقتي سال قبل برات كاري نكرده 

يه تبريك كافيه

يجور نشه بعدا به سادگيت بخنده

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

ربطی ب غرور نداره    براش سنگ تموم بزار   مگه چقد زنده ایم

اره خودمم دام میخواد چون خیلی مدت کمی قراره ببینمش کلی برنامه ریزی کردم اونچیزی که دوس داره رو بخرم ولی یاد تولد خودمم افتادم که بعد یه هفته گفت. اخه تبریکو که میتونست بگه؟ وایه کادو وقت نداشته حالا

هانیلهستم... پرنسسی ازشهر اُز❤
ب جز تولدت کادوی دیگه ای برات گرفته تا حالا؟

نه چیزی که ارزش مادی داشته باشه نبوده ولی اصلاااا خسیس نیست مثلا رستورانو اینا میریم عمرا خییس بازی نمیکنه واقعا میدونم دستو دلبازه ولی اخه تولدم چی😞 اینقد سردرگمم بخدا به مامانم بگم دعوام میکنه اگه واسش کادو بخرم میگه چرا اون نخریده تو خریدی

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3308774/چله-ایه-ی-۲۹-سوره-مومنون-برای-خانه-دار-شدن-خیییلی-مجرب-بیاین-دوستان

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘
اين نامزد بازياي اللكي ك يه خانوادمون ميبندين تنگش ٢ دوره تولد براش خرج كردين تازه وضعتون اينه هنوو ...

دقیقا من تو نامزدیم زورم میاد کادو بگیرم 😂😂😂

سوالاتی که راجع به کیک خامه و معمولی دارین بپرسین پاسخگو هستم 💜💜💜

کلا تا حالا بهت هدیه گل چیزی داده؟

و اینکه من بودم نمیدادم چون اون مهم ترین روز و یادش رفته و بعدنم هدیشو نداده حتی

بی هوا بوسه بزن عشق دو چندان بشود بوسه انگاه قشنگ است ک تمرین نشود❤️جنوبیم
نه چیزی که ارزش مادی داشته باشه نبوده ولی اصلاااا خسیس نیست مثلا رستورانو اینا میریم عمرا خییس بازی ...

راست نیگه این اقا تو خرید کادو خسیسه نخر واسش فوقش کوفت بگیر

هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم
ب نظر من نخر وقتی دیدیش ببین چیزی برات خریده اگه خریده بود توی جلسه بعد ی چی بخر بهش بده اصولا اقایو ...

اخه من قراره یه هفته بعد تولدش ببینمش حدود یه ساعت بعد باز باید بره تا یکی دوماه دیگه بیاد گفتم خوشحالش کنم رفته مسافرت خستس. ولی باز یادش بره چی ارزشم نمیاد پایین؟

وا 😐😐😐 جان من پرسیدن داره؟؟؟؟ نکن خواهر من

اره شاید نخرم اصلا

ولی بنطرت یه پیام تبریک بهش بدم همون روز؟ خودش بعد یه هفته بمن تبریک گفت اونم اگه اونجوری تو جمع قرار نمیگرفت عمرا میگفت