2789
عنوان

خيانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1404 بازدید | 117 پست
کی‌ گفته اگه همه چیزو نگیم میشه خیانت؟شما فامیلت مسیج بده حال شما‌ و خانوادرو بپرسه‌ به شوهرت نگی می ...

بله خیانته چیزیه که شوهرت دوست نداره درضمن این شخص مرده نه زن پس اگه شوهرتون حال زنای فامیلو پرسید از احوالشون جویا شد ناراحت نشین خیانت فقط رختخواب نیس

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بله خیانته چیزیه که شوهرت دوست نداره درضمن این شخص مرده نه زن پس اگه شوهرتون حال زنای فامیلو پرسید ا ...

عزیزم تو هر خانواده ای زن و مرد حد و حدود خیانت رو برای همدیگه مشخص میکنن چیزی که از نظر شما خیانت محسوب میشه شاید از لحاظ من نشه همه چی بستگی به شرایط طرفین داره

بله خیانته چیزیه که شوهرت دوست نداره درضمن این شخص مرده نه زن پس اگه شوهرتون حال زنای فامیلو پرسید ا ...

میپرسه و‌ ناراحت نمیشم.هر‌جنس مخالفی با هم حرف بزنن خیانت نمیشه عهد قجر‌ نیست که شوهر من‌ سر‌ کاره کلی کارمند زن داره یعنی  با هر کدوم سلام‌‌احوالپرسی کنه روزی چندین‌بار پس به من داره خیانت میکنه

عقده ای عقب مونده،مشخصه ذاتت چقد خرابه،شماها زندگی خراب کنید،خداروشکر باشوهرم زندگی عاشقانه ای دارم، ...

شما همه رو به یه نگاه میبینی در صورتی که هیچکدوم از ادمای اینجا رو نمیشناسی میگی هرکی فلان حرفو زده خودش اینکارس . خانم پشت کوهی من اصلا ازدواج نکردم و هیچوقت حتی یه مرد زن دار بهم پیشنهادم نداده ولی شما مشخص از زندگی عاشقانت کلی تجربه این شکلی داری که اینقدر واردی ( ببین این حرفیه که تو به همه جمع زدی با اینکه من نمیدونم زندگیت چه شکلی ولی این حرفا رو زدم که بفهمی داری چی میگی این حرفا اینه حرفای خودت بود یاد بگیر یا اظهار نظر نکنی یا میکنی منطقی باشه وگرنه هستن کسایی که مثل خودت همه رو با یه چوب بزنن)

پس شوهرت باید گوشمالی بشه ،نگران ابروت نباش،توکه کاری نکردی....واسه همین اینجور زنا تعدادشون رو به ا ...

خب من بين جاري هام خيلي خوشبخت بودم. حالا دشمن شاد ميشم

شما همه رو به یه نگاه میبینی در صورتی که هیچکدوم از ادمای اینجا رو نمیشناسی میگی هرکی فلان حرفو زده ...

شما ازپشت کوه اومدی،که نمیدونی اینجا هرکی میتونه نظره خودشو بگه،من نظره خودمو گفتم،شمارم ریپلای نکردم،بیخودی ذهنتودرگیر نکن،من رواین مواردخیلی حساسم همسرمو درست انتخاب کردم،کسیم که اینکاره باشه هیچجوره بهش رحم نمیکنم،لطفاریپلای نکن،من الان برا استارتر ناراحتم،نمیتونم رو شما تمرکزکنم