2789
عنوان

خيانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1404 بازدید | 117 پست
عزیزم تو هر خانواده ای زن و مرد حد و حدود خیانت رو برای همدیگه مشخص میکنن چیزی که از نظر شما خیانت م ...

ببینین در هر صورت شوهر شما این حق و داره که دلش نخواد شما با مرده دیگه ای بدون اطلاع ایشون صحبت کنین شما هم این حق رو دارین به نظر من یه احوال پرسی ساده ارزش این پنهون کاری رو در حق شوهرتون نداره به هر حال زندگی شماست هرجوری که پیش بره هیچی به من نمیرسه ولی این نظر رو دادم که از یه جانب دیگه هم به قضیه نگاه کنین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میپرسه و‌ ناراحت نمیشم.هر‌جنس مخالفی با هم حرف بزنن خیانت نمیشه عهد قجر‌ نیست که شوهر من‌ سر‌ کاره ک ...

نه چون شما درجریانی میدونه که همکار زن داره اگه ندونی همکار زن داره بعد ببینی با یه خانم تو خیابون سلام علیک میکنه چند درصد احتمال میدی همکارش باشه 

شما همه رو به یه نگاه میبینی در صورتی که هیچکدوم از ادمای اینجا رو نمیشناسی میگی هرکی فلان حرفو زده ...

بعدشم اگه به وارد بودنه،شما مثله اینکه واردتری،من چون وارد نیستم باعصبانیت نظرمیدمو ادمارو مجازات میکنم،ولی شما برات پیش اومده یا برا داداشی..خواهری....واسه همین بلدی چیکارکنی ....ماازاین چیزاندیدیم واسه همین خشمگین میشیم  خدانگهدار

شما ازپشت کوه اومدی،که نمیدونی اینجا هرکی میتونه نظره خودشو بگه،من نظره خودمو گفتم،شمارم ریپلای نکرد ...

هرکی میتونه نظر خودشو بده در صورتی به بقیه بی احترامی نکنه وقتی میای جمع میبندی میگی همه اونایی که میگن نگو خودشون این کارن پس جوابتم بگیر  البته که همسرتون رو درست انتخاب کردین با این دیدی که شما دارین قطعا هم خودتون انتخاب کردین و اطرافیان نیومدن واسطه گری شوهرکردن شما اره اره 

بعدشم اگه به وارد بودنه،شما مثله اینکه واردتری،من چون وارد نیستم باعصبانیت نظرمیدمو ادمارو مجازات می ...

من برادر ندارم متاسفانه یه خواهر کوچیک دارم. وقتی عصبانی هستین حق ندارین نظری بدین که به یه عده ادم توهین کنین. بله خیلی خوش گذشت خوش اومدین   

خب من بين جاري هام خيلي خوشبخت بودم. حالا دشمن شاد ميشم

ببین عزیزم هم منشی کار شوهرت بوده انداخته گردن دوستش هم این قضیه متاسفانه شزوع یک رابطه است خداروشکر زود فهمیدی به نظر من اصلا به همسرش نگو زنه و شوهرتو بترسون و یه جوری شوهرتو گوش مالی بده و تنبیح کن تا از این به بعد لاس زدن یادش بره 

چیز مهمی نبوده زود فهمسدی جمعش کردی ولی بانو خیلی حواست به زندگیت باشه همسرت خیلی شیطونه 

هرکی میتونه نظر خودشو بده در صورتی به بقیه بی احترامی نکنه وقتی میای جمع میبندی میگی همه اونایی که م ...

متاسفانه الانم نظرم همینه،چون من زنه خیانت کارو درک نمیکنم،ولی شما خیلی خوب درکش کردی،خدا میدونه توزندگیه ادما چخبره،امیدوارم حسم حداقل راجع به شما درست نباشه چون باهاتون هم کلام شدم،زیاد وقت بحث کردن ندارم،دیگه تا کسی ریپلایت نکرده ریپلایش نکن،بیخودی هم حرص نخور  بایدبرم ورزش کنم  روز خوش

ببین عزیزم هم منشی کار شوهرت بوده انداخته گردن دوستش هم این قضیه متاسفانه شزوع یک رابطه است خداروشکر ...

بیخیال عزیزم عقل نداره راحته 

کاریش نداشته باش 

🇹🇷Tanri Türk'e Yar olsun 🇹🇷
متاسفانه الانم نظرم همینه،چون من زنه خیانت کارو درک نمیکنم،ولی شما خیلی خوب درکش کردی،خدا میدونه توز ...

درکش نمیکنم ولی من برعکس شما بلدم چیکار کنم با این ازدواج نکردم اینقد مستقل هستم که خودم از پسش بر بیام  و دست به دامن نشم مثل شما که باید وصل باشی جایی . بله بهتره بری ورزش کنی برا مغزتون هم مفید. امیدوارم این دفعه واقعی رفته باشین بای بای  

درکش نمیکنم ولی من برعکس شما بلدم چیکار کنم با این ازدواج نکردم اینقد مستقل هستم که خودم از پسش بر ب ...

خب دیگه خودتم میدونی که خودت حسابی واردی،پس حتما برات پیش اومده،آخه توچی بودی عینه کنه چسبیدی بهم،چقدرم بیکاری،ادم تا خودش نره ازت راحت نمیشه که.....