2789
عنوان

خيانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1404 بازدید | 117 پست
عزیزم منظورم شعوربود....شما متاسفانه نداریش ،روخودت کارکن گلم.....

شما نداشتی نمیدونی چه شکلی برای همین شعور منو نمیبینی . رو خودم کار کردم که به دیگران توهین نمیکنم تو هرشرایطی نه مثل شما که از رو عصبانتیت  به همه توهین میکنی برای خودم اینقدر ارزش قائلم که اجازه ندم یه کی مثل شما بتونه توهین کنه بره حالا تشریف ببرین ورزش یه کم مغزتون رو بیاد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وای خدای من توچراانقد بی ادبی.....بی فرهنگ آخه توازکجا اومدی،ازکجا این سایتو پیداکردی،کسی واسه تربیت ...

بیشتر از شما؟ عمرا بابا اونی که اومد به همه گفت همتون خرابید شما بودینا ناراحت شدین یکی پیدا شد جواب توهیناتونو بده اخی . خب سعی کنین دیگه هر جایی هر چی و به زبون نیارید دیگه که اینقدر اذیت نشین

خب من بين جاري هام خيلي خوشبخت بودم. حالا دشمن شاد ميشم

به همسرت بگو یه بار این کارو کردی گفتی من نبودم دستم بود تقصیر استینم بود منم با اینکه در باطن نپذیرفتم ولی واسه حفظ زندگیم سکوت کردم و تو هم منو خر فرض کردی 

الان این کارو دوباره تکرار کردی با اینکه میتونم به شوهر زنه بگم و از کار بیکارت کنم و ابروتو تو فامیلو دوست اشنا ببرم ولی بازم این کارو نمیکنم و به حرمت عشقی که بهت دارم و در وجود تو ذره ای از اون عشق نمیبینم بازم سکوت میکنم و تو هم منو برای بار دوم خر فرض کن ولی اگر بشه بار سوم اونوقت میفهمم که تو ذاتت مشکل داره و ذات بد هم نکو نگردد و برای همیشه تو رو با کثافتکاریهات و هرزه های پست تر از خودت تنها میزارم

بیشتر از شما؟ عمرا بابا اونی که اومد به همه گفت همتون خرابید شما بودینا ناراحت شدین یکی پیدا شد جواب ...

چقدم فکرمیکنی زرنگی..بلدی جواب بدی...حس میکنم بچه ای...همش فکرمیکنی ایول جوابشو دادم،اوایلش جدی داشتم جوابتو میدادم کم کم فهمیدم نه بابا این اصلا نمیفهمه  الان فقط بایدبهت خندید،عزیزم اگه خنک میشی جواب بده،کاش یه چندنفرم بیان واست هو هو کنن عقده ای ازدنیانری....دستت درد نکنه اولش عصبانی بودم الان خنده به لبم اومد،توروحیفه ازدست داد  

بیشتر از شما؟ عمرا بابا اونی که اومد به همه گفت همتون خرابید شما بودینا ناراحت شدین یکی پیدا شد جواب ...

یادبگیر عینه نخاله نپری وسط،هرکی هرکامنتی گذاشت سوزش نگیری،ازقدیم گفتن حرفوبندازی وسط صاحبش برمیداره،وگرنه چرافقط توانقد سوختی چون اینکاره ای...اگه نبودی سوزش نمیگرفتی که

نه چون شما درجریانی میدونه که همکار زن داره اگه ندونی همکار زن داره بعد ببینی با یه خانم تو خیابون س ...

خوب عزیزم الان شما‌‌‌ جواب خودتو دادی چون من میدونم‌ همکار زن داره و‌ میدونم اقوام‌ زن‌ هم‌‌داره احوالپرسی‌ کنه ناراحت نمیشم‌ و‌برعکسشم‌ باید باشه

چقدم فکرمیکنی زرنگی..بلدی جواب بدی...حس میکنم بچه ای...همش فکرمیکنی ایول جوابشو دادم،اوایلش جدی داشت ...

اوالش تونستی بعدش کم اوردی زدی به خنده.   من مثل تو نیاز به تایید دیگران یا کلا به دست به دامن شدن ب ادما احتیاج ندارم   حالا برو دونفر پیدا کن بتونی جواب بدی