2789
عنوان

خيانت

1404 بازدید | 117 پست

سلام بچه ها جون. خيلي به كمكتون نياز دارم

يك زن شوهر و بچه دار كه كارمند يه موسسه ديگه هست و موسسه ما زياد مياد. من و همسرم اونجا كار ميكنيم. اونم بعنوان همكار همسرم هر وقت مياد كارشو راه ميندازه. شب جمعه ديدم پيام داده به شوهرم كه داري چيكار ميكني. منم بجاي شوهرم فرداش بهش پيام دادم. گف پيام نده شوهرم خونه س. خلاصه منم ادامه دادم تا ازش اتو بگيرم. به شوهرمم اومد خونه گفتم😔 شوهرم گف در رابطه با كار بوده. ولي من بارر نكردم. حالا ميخام به شوهر زنه عكس مكالمه رو نشون بدم. تا جمعش كنه. اما برا شوهرم نگرانم. از طرفي زنكه هم ميگه ما فقط همكاريم شما جنبه نداري. چيكار كم؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حتما حتما به شوهر زنه بگو 

وقتی اون به فکر تو نبوده 

چرا تو به فکر اون باشی

اگر پیام کاری بود نمی گفت شوهرم خونس

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

خیلی زود لو دادی یکم صبر میکردی ببینی چیا دیگه میگه 

فوری ب شوهرت رفتی گفتی خب معلومه اگه چیزی هم باشه حاشا میکنه

شیرین من بمان.. مگر این روزگار تلخ...   فرهاد خسته را به نگاهی امان دهد...   در زلف شب گره بزنم زلف مست را  ... شاید شوم به سوی تو راهی ...نشان دهد    حرفی بزن که عشق به هر واژه گل کند ... ما را نصیب دیگری از این زمانه نیس... با من از عاشقانه ترین لحظه ها بخوان ....حتی اگر هوای دلی عاشقانه نیس ...    با من بخوان ،تا این ترانه را با تو سفر کنم،  با من بخان تا در هوای تو  شب را سحر کنم ، با من بخوان😔😔
😔 چيكار كنم مطمئنم به شوهرش بگم كونش پاره س. اما شوهر خودم چي؟ شوهرش خيلي هم بي كله س

الهی بگردم واست😔😔

چی بگم عزیزم اونقدر تجربه ندارم که یه راهنمایی درست وحسابی بهت بکنم ولی از حرص مردم تو چی میکشی

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙