2789
عنوان

خيانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1404 بازدید | 117 پست

به شوهرش نگو‌ به زنه مسیج بده بگو من اینجور‌‌ مسائل کاری رو‌قبول‌ ندارم ایندفعه چیزی نمیگم دفعه بعد چیزی ببینم مستقیم میرم پیش همسرت ببینم‌ اون میتونه قبول کنه این‌ ارتباط  رو یا نه.ممکنه الان به شوهره بگی اونم‌ قبول نکنه 

تو مکالمه دیگه چی گفت

من كه پيام دادم چيكار داشتي؟ گف نادون سعيد خونه س باشه برا فردا. خدافظ. اصرار كه كردم گف كاري نداشتم خاستم خبر بگيرم. لج نكن ادمو پشيمون ميكني با اين پيام دادن😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بگو ب شوهرش، تو بی جنبه ای بذار ببینیم شوهر خودش چی اونم بی جنبس

اصلا غلط کرده پیام داده ینی چی کی شوهرم خونس مگه قرار بوده چ پیامی بره براش که از شوهرش ترسیده 

مهم ترین نقطه هستی خود تو هستی
وقتی که گفته پ نده شوهرم خونه س یعنی خیانتـــ چرا مقاومت میکنین

نه بعضی ها همسرشون حساسه .من پسر‌ عموم برای احوال پرسی هم  مسیج میده همسرم باشه جواب نمیدم چون کلا قابل‌قبول نیست براش‌مرد مسیج بده بهم.در‌صورتی که من پسر‌ عموم‌ رو سالی یه بارم نمیبینم‌ هیچ چیزم بینمون نیست .ولی‌ گاهی میگم فلانی‌‌خونست‌  نمیتونم‌ حرف بزنم خیانت نمیکنم که

وقتی که گفته پ نده شوهرم خونه س یعنی خیانتـــ چرا مقاومت میکنین

می دونی باورش سخته.ادم یه جاهایی نمیخواد باور کنه.می فهمی چی میگم؟یه عمر یه زندگیو بسازی. یه عمر به کسی اعتماد کنی باهاش عاشقانه داشتی باشه.خیلی سخته

نه بعضی ها همسرشون حساسه .من پسر‌ عموم برای احوال پرسی هم  مسیج میده همسرم باشه جواب نمیدم چون ...

عزیزم شما پسر عموته ایشون یه خانوم غریبه س 

‏ینی گیرت بیارم،هی ببوسمت،هی ببوسمت
اگه برا شوهر خودم اتفاقي افتاد يا اومد محل كار ابرو شوهرم بره. ابروي منم رفته

پس حداقل تا در خونش برو زنه رو تهدید کن یبار دیگه پاشو از گلیمش بیرون بیاره هم به شوهرش میگی هم پلییس.می دونی حکم رابطه زن متاهل چیه؟؟؟؟؟

می دونی باورش سخته.ادم یه جاهایی نمیخواد باور کنه.می فهمی چی میگم؟یه عمر یه زندگیو بسازی. یه عمر به ...

سخت که هست ولی نمیشه چشماتو روی حقیقت ببندی که کی میتونه با یه خیانت زندگی کنه 

‏ینی گیرت بیارم،هی ببوسمت،هی ببوسمت
سخت که هست ولی نمیشه چشماتو روی حقیقت ببندی که کی میتونه با یه خیانت زندگی کنه  

خیانت که هست.معلوم نیست از کی رابطه داشتن.و رابطشون تا چه حد بوده.یا شاید رابطشون در حد دوستی بوده و مثل دو تا دوست هم جنس