2789
عنوان

خيانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1404 بازدید | 117 پست

به نظر من خودتو عوض کن به خودت برس خیلی . تغییر خوب کن لباس نو بگیر یه تغییر خوشگل ایجاد کن تو خودت بعد هرموقع اون خانم و دیدی بکشش کنار بگو دفعه دیگه جوری نابودتون میکنم که نفهمین از کجا خوردین حتی اگه زندگی خودم خراب شه بعد همش پروفایلای شوهرتو عاشقونه کن از این جهت گفتم به خودت برس که دیدت یه کم حرصش بگیره اینجور زنا ببینن زن مردی که میخوانش به خودش رسیده میگن ببین برا زنش چه خرجی کرده که از دلش در بیاره حتما مهمه این زن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

با عرض پوزش،من حس میکنم اینایی که میگن به شوهره زنه نگو،خودشون اینکارن واسه همین زنه رو درک کردن،وگرنه چرا نره بگه؟؟؟؟؟وقتی زنه انقدشجاعت داره که وارد یه رابطه بامرد متاهل میشه،نمیگه پیام بفرستم شایدزنش ببینه!حتما ج ن د س دیگه،پس بایدزودتر جمع بشه اینا زندگی خراب کنن

ببین یکی از اشناهام زن داداشش خیانت کرد به داداشش داداشه پی اماشونو داشت همه رو برا خواهر فرستاد ینی واضح همه چی همه چی اونوقت داداشه این با دوتا قطره اشک خر شد تازه میمیره برای زنه در این حد بگم با دوست شوهرشم رو هم ریخته بود

پس به این موضوع که به شوهرش نشون بدی فکر نکن تو باید خودتو قوی نشون بدی نه اینکه زنه بگه خودش نتونسته کاری کنه افتاده دنبال شوهر من اون اگه از شوهرش ترس داشت هیچوقت اینکارو نمیکرد

با عرض پوزش،من حس میکنم اینایی که میگن به شوهره زنه نگو،خودشون اینکارن واسه همین زنه رو درک کردن،وگر ...

نه این کاره نیستن

الان اسی گفت خودشو شوهرش همکارن،اون زنه هم از ی موسسه دیگه میاد شوهرش کارشو راه بندازه

حالا اگه اسی بیاد ب شوهره زنه بگه و اون بیاد محل کار شوهر اسی ابرو ریزی راه بندازه ابروی اسی هم میره!

اسی بنظرم اصلا اصلا ب شوهر زنه نگو چون هم دلیل محکمی نداری هم ابروی خودتم میره

فقط محکم محکم زنه رو بترسون و تهدید کن میخوام بگم یا بیام موسسه ابروتو ببرم و از این حرفا

ممنون بچه ها. 🙏😔😔

ولي خيلي دوس دارم به شوهرش بگم. بگم هم خانوم تو كارمنده ابرو داره هم شوهر من. يجوري گوشمالي شون بده تا ديگه غلط اضافه نكنن؟ اره خوبه؟

با عرض پوزش،من حس میکنم اینایی که میگن به شوهره زنه نگو،خودشون اینکارن واسه همین زنه رو درک کردن،وگر ...

با عرض پوزش شما نظرتونو بذارید برای خودتون با این طرز فکر از پشت کوه اومده که همه رو به یه چشم مبینین شما هم که نظرتون اینه که به شوهر طرف بگه حتما از اونایی هستین که بارها شوهرتون بهتون خیانت کرده و از طریق دست به دامن شدن این و اون جمعش کردین . زن اگه زن باش یه تنه هم شوهرشو هم اون زن رو میشوره میذاره کنار . قطعا زنی که جرعت خیانت رو پیدا میکنه شوهر بی غیرتی داره که بفهمه هم تاثیری نداره 

ممنون بچه ها. 🙏😔😔  ولي خيلي دوس دارم به شوهرش بگم. بگم هم خانوم تو كارمنده ابرو داره هم شوه ...

نه اینکار از کجا معلوم جواب بده تو خودت باید زن رو جمع کنی . شاید دوروز دیگه طلاق گرف باز اومد سراغ شوهرت اونموقع میخوای دست به دامن کی بشی برو مثل یه زن محکم جلوش وایسا از خودت مایع بذار که از تو بترسه 

با عرض پوزش شما نظرتونو بذارید برای خودتون با این طرز فکر از پشت کوه اومده که همه رو به یه چشم مبینی ...

عقده ای عقب مونده،مشخصه ذاتت چقد خرابه،شماها زندگی خراب کنید،خداروشکر باشوهرم زندگی عاشقانه ای دارم،شما مشخصه تا ته سوختی چون خودت اینکاره ای،حتما شما یه کاری کردی اومدن به شوهرت گفتن دهنت اسفالت شده واسه همین الان زنه رودرک کردی،من چون ازاین زنا متنفرم دوس دارم بیشترین مجازات روداشته باشن ،ولی خب شمابرات عادیه ،مااین چیزا برامون عادی نیس،ازاولش  حسم درست بود،متنفرم ازینکه باشماها هم کلام بشم.

خب بعد چي 

خب بری ب شوهر زنه بگی،بنظرت اون عصبانی نمیشه؟قاطی نمیکنه؟میتونه بحرف تو گوش بده و منطقی برخورد کنه بخاطر اینکه ابروی زنه خیانتکارش با همکارش نره؟؟؟

بنظرم احتمالش کمه ک منطقی برخورد کنه،بعدش تو پیامی دستت نیست ک بخوای محکم قانع بشه،ممکنه زنه با ۴ تا حرف شوهرشو خر کنه،انوقت باز تو سبک میشی