2777
2789
عنوان

گواهینامه

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 40 پست
عزیزم کلاس میزارن و کتاب اموزش میدن و کتاب بخون ، و از این تست های انلاینم بزن قبولی حتما

ی سری هس سوالای ازمون اصلی و اینا ولی پولیه 

دقیقا کدوم ازمون مهمه اصلی 

مقدماتی و... کدومش

💔
چرا😂😂 من یاد مدرسه رفتنم میفتم شیطنت بازیم گل میکنه  فک نکنم قبول شم 😆

خو الان فکرم بچهامن و این وروجکی که بی مقدمه خودشو دعوت کرده😥😥

فاطمه حسنا مامان همیشه تو قلبم میمونی فرشته ی آسمونی من😔💗الهی و ربی من لی غیرک؟                 💚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خخخخخخخ اخی بی مقدمه ؟؟؟؟😂😂همه همینو میگن

کلا بچهام بی مقدمه اومدن😐

باورت میشه 3تا ناخواسته😐 تازه دوتا شهیدم دادم😑

فاطمه حسنا مامان همیشه تو قلبم میمونی فرشته ی آسمونی من😔💗الهی و ربی من لی غیرک؟                 💚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚
کلا بچهام بی مقدمه اومدن😐 باورت میشه 3تا ناخواسته😐 تازه دوتا شهیدم دادم😑

خسته نباشی 😐من یدونه دارم پدرمو در اورده نمیزاره کتابو بخونم اصن تو مغزم هیچی نمیره 

💔
وای خوب شد گفتیاا دقیقا چنروز میکشه زی بزنن؟؟

بستگی داره ک ظرفیت تکمیل بشه از من ۳ هفته طول کشید تا زنگ زدن از دوستم ی هفته

زمانش که برسد خواسته هایت داشته هایت شده اند و ارزوهایت بخشی از زندگیت😍
وای خوب شد گفتیاا دقیقا چنروز میکشه زی بزنن؟؟

من 3 شنبه رفتم دکتر بعد رفتم آموزشگاه امروز پیام دادن

خسته نباشی 😐من یدونه دارم پدرمو در اورده نمیزاره کتابو بخونم اصن تو مغزم هیچی نمیره 

سلامت باشی😩من فرو میکنم تو مغزم دیگ چاره ای نیست