2777
2789
عنوان

گواهینامه

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 40 پست
من 3 شنبه رفتم دکتر بعد رفتم آموزشگاه امروز پیام دادن

من پنج شنبه رفتم دکتر برگه رو نگه داشتن گفتن دکتر جمع میکنه میبره میزنه سایت دیه مثه قدیم نیس .بعد اومدم خونه کسی ن زی زده ن پیام 😐چرا بمن نمیزنگن پیام نمیدن 😡

💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره ک ظرفیت تکمیل بشه از من ۳ هفته طول کشید تا زنگ زدن از دوستم ی هفته

اره اینم حرفیه چون میگفتن قبلنا ی ماه میکشه ولی الان میگن ی هفته ای .خدا کنه زودتر بزنگن 

💔
ی سری برنامه هس پولیه دا همون سوالای اصلی فقط پول میخاد نگاه کردم نظراتو هم قبول شده بودن 

منک از بازار از این رایگانا نصب کردم حتمانم قبول میشم😋

فاطمه حسنا مامان همیشه تو قلبم میمونی فرشته ی آسمونی من😔💗الهی و ربی من لی غیرک؟                 💚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚
خخخخخخخخ جونننن😂😂😂😂اعتماد ب نفس تو بیشتر ازمنه حتما قبولی 

شک نکن قبول شم خودم میان تدریس خصوصی میکنم برات😎

فاطمه حسنا مامان همیشه تو قلبم میمونی فرشته ی آسمونی من😔💗الهی و ربی من لی غیرک؟                 💚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚
شک نکن قبول شم خودم میان تدریس خصوصی میکنم برات😎

اره قبول میشیم منتها اگه بخونیم ن اینکه تو نینی سایت تاپیک بزنیمو نظر بدیم باید بریم بخونیم 

خدایی بهت خبر میدم اگه رد بشم یا قبول شم حالا میبینیم 😃😃من برم فعلا ناهار.انشاءالله خدا کمکمون کنه

💔
اره قبول میشیم منتها اگه بخونیم ن اینکه تو نینی سایت تاپیک بزنیمو نظر بدیم باید بریم بخونیم  خ ...

منو یادت میمونه خبر بدی😁

ان شاء الله😘