2777
2789
عنوان

گواهینامه

243 بازدید | 40 پست

سلام خانوما من گواهینامه ثبت نام کردم کمکم کنید .کتاب گرفتم دکتر رفتم الان خودشون باید زی بزنن خبر بدن بهم ؟؟؟؟الان میخاد چی بشه چقد بعد خبر میدن یا خودم باید برم .کتابو باید الان بخونم یا برم کلاس اینا بعد اخه هیچی نمیفهم از کتاب چجوری و چیا رو باید بخونم 

😢😢گیج شدم

💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زنگ میزنن ک از فلان روز کلاسا شروع میشه هروقت رفتی کلاس درسای همون روزو بخون الانم بشین تابلوها رو تمرین کن بقیه مطالبو بذار استاد خودش بگه بعد بخون

زمانش که برسد خواسته هایت داشته هایت شده اند و ارزوهایت بخشی از زندگیت😍

عزیزم زنگ بزن بگو برای کلاسا کی باید بیام بهت میگن این روزا تو این تایم کلاس باید بیاد.یک مربی میاد و کتابو براتون توضیح میده 

بًَُِِِِِِِِّّّّهُُُِِّّ زًَُُِِِِِِِِّّّمَُُُِِِِِِِّّیًًًُُُِِِِِِِنًًًَُُِِِِِِ آًَِِّمًُِِِِِّدًُُُِِِِِِِّهًَِِِِّ اًَََِِِِِِِمِِِِِِِّّّّ خًًًًِِِِِِِِّّاُِِِِِِِِِّّّدًًًًًَُِِِِِِمِِِِِِِِّّّ زًََََُِِِِِّهًًُُُِِِِِِّرًًُُُُِِِِِِّاًًَُُِِِِِِّّ بًًُُِِِِِِّّّاًُُِِِِِّّشًََََََِِِِِِّمًًًُُِِِِِِِِِ.ًَُُِِِِِ.ِِِِِِِِِِّّ.ًًَُُِِِِِِِّّ

نرم افزارای آزمون رانندگی نصب کن تست بزن خیلی خوبه

فاطمه حسنا مامان همیشه تو قلبم میمونی فرشته ی آسمونی من😔💗الهی و ربی من لی غیرک؟                 💚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚
استرس نیست ذوقه    

من امروز اولین کلاس تئوریمه هیچ حسیم ندارم😐😐

فاطمه حسنا مامان همیشه تو قلبم میمونی فرشته ی آسمونی من😔💗الهی و ربی من لی غیرک؟                 💚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚
اره خودشون زنگ میزنن بهت بعد که رفتی چندتا کلاس تئوری داری و چندین عملی برنامه هاشو بهت میدن سر کلاس ...

دارم میخونمش تابلوها رو بلدم فقط از سوالات تشریحی میترسم 

سوال تشریحی هم میدن یا فقط تست

💔
عزیزم کلاس میزارن و کتاب اموزش میدن و کتاب بخون ، و از این تست های انلاینم بزن قبولی حتما

اره دارمش اگه برنامه ای داری یا اسمشو میدونی بهم بگو باز دان کنم

💔
اره دارمش اگه برنامه ای داری یا اسمشو میدونی بهم بگو باز دان کنم

سرچ کنید تست گواهینامه98 کلی برنامه میاره، اگر بدونی سرهنگ کلاس از کدوم برنامه تست در میاره خیلی خوبه...