2777
2789
عنوان

سه سال بعد...

| مشاهده متن کامل بحث + 10009 بازدید | 409 پست

سه سال دیگه دوقلو داشته باشم با خندیدن دختر وپسرم ،پیش همسرم آرامش داشته باشم 

تازه تو فکر یه بچه دیگه هم باشم 

تا جبران این هفت سال انتظار باشه 

🌺 خدایا شکرت 🌺                                        

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توی حیاط خوابگاه باشم توی شیراز بعد از خوندن جزوه آناتومی برم توی تراس اتاقمون عطر بهار نارنجا رو توی سینه بکشم همون موقع کسی که دوسش دارمو پایین ببینم و با تعجب بگم تو اینجا چیکار میکنی؟

اونم بگه کل شیرازو دنبالت گشتم تا پیدات کردم بیا این مسخره بازیمونو تمومش کنیم من واقعا عاشقت شدم 

شریک سختی هام میشی؟؟؟

سه سال دیگه این موقه ما یه خونه خریدیم تو تهران و با پسر کوچولوی یک سالمون رفتیم مسافرت پیش بابا مامان مهربونم ما 5 تا خواهریم و یه برادر تا اون موقم انشالله ک داداشم ازدواج کرده باشه و همکی جم شده باشیم پیش بابامامانم

فاذا قضی امرا فانما یقول له کن فیکون❤👈اگر خداوند اراده کند همه ی غیر ممکن های زندگی ممکن میشود😍❤

استارتر جان چندین سال پیش، ی نرم افزاری بود که میتونستی به ایمیل خودت پیام بفرستی و ازش بخوای که مثلا ده سال دیگه این پیام رو برات بفرسته،

من ناممو نوشتم و تنظیم کردم که چهار سال دیگه این نامه به دستم برسه. تقریبا سه سال پیش بود که نامه برام اومد. اولش اصلا یادم نبود که چیه! بعد که باز کردم خوندم خدا شاهده تا دو روز فقط گریه کردم. تو اون نامه به عشقم رسیده بودم، بچه دار هم شده بودم، دکتری هم قبول شده بودم و میخواستم به زودی از پروپوزالم دفاع کنم. ولی هیچکدوم نشده بودن. زندگیم ی مسیر دیگه ای رو رفته بود. با کس دیگه ای نامزد کرده بودم و قرار بود ب زودی عقد کنیم. تو همون ارشد موندم ادامه تحصیل ندادم دیگه. هعی روزگار؟

استارتر جان چندین سال پیش، ی نرم افزاری بود که میتونستی به ایمیل خودت پیام بفرستی و ازش بخوای که مثل ...

آره ناراحت كننده س ك ب عشقت و دكترا نرسيدي

ولي خوبه كه اتفاقاي بد هم برات نيفتاده

قبول داري؟ 

سه سال ديگه تو اين ساعت در حال اماده كردن وسايلام هستم چون فردا از صبح زود بايد برم سركار😍❤️

يه كارگاه توليدي لباس زدم واسه خودمممم🙏🏻💙

و يه عشق مهربون و سلامتي مامان بابام❤️

استارتر جان چندین سال پیش، ی نرم افزاری بود که میتونستی به ایمیل خودت پیام بفرستی و ازش بخوای که مثل ...

ترسناکه واقعاااا حرفت خیلی عبرت انگیز بود

منم خیلی میترسم که رویاهام محقق نشن ولی چون همیشه همین اتفاق افتاده تصمیم گرفتم اینبار براشون بجنگم

باشه😍😍😍😍 ولی فک نکنم تا 20 سال دیگه بریم تهران ، اصلا اصلا شرایطشو نداریم😔

ايشالا كه بشه و بري.. خيلي سختم نگيريم، كارا يهو به خودي خود درست ميشن بعضي وقتا

من كه اينطوري ام