2777
2789
عنوان

سه سال بعد...

| مشاهده متن کامل بحث + 10009 بازدید | 409 پست
من از ايشون شنيدم حتمن منبع شما درسته عزيز

البته ایشون (شریعتی) در جمله ی خاصی ناظر به حصرت امام حسین گفته است و نه در مفهوم روانشناسی.

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انواع و اقسام الرژی ها  ریفلاکس  هرهفته دکتر

پسر منم رفلاکس داره. به موز و خرما و رب گوجه فرنگی حساسیت داره اگه بخوره رفلاکسش بدتر میشه ولی من یکم با شیره انگور و مویز کنترلش کردم

سه سال دیگه این موقع پسرم تقریبا شده ۴ ساله، خونه خریدیم و قراره اسباب کشی کنیم، در ارامش و سلامتی منو همسرم به پسرمون که خوابه نگاه میکنیم. همسرم بهم‌میگه عزیزم‌من ی دختر هم میخوام. منم میخندم و میگم‌ عمرا به بچه دوم فکر کنم. بعدش قهر میکنیم میخوابیم.

سه سال دیگه این موقع پسرم تقریبا شده ۴ ساله، خونه خریدیم و قراره اسباب کشی کنیم، در ارامش و سلامتی م ...

اخرشو خوب اومدی😂😂

میشه برای ظهور آقاامام زمان(عج) یه صلوات مهمونشون کنین؟🤗
پسر منم رفلاکس داره. به موز و خرما و رب گوجه فرنگی حساسیت داره اگه بخوره رفلاکسش بدتر میشه ولی من یک ...

ی نگا به تاپیکام بنداز

الرژی غذایی 

الرژی تنفسی

توقف رشد 

ریفلاکس

و غذا نخوردن ک نگم برات😫

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

ما تهران زندگی میکنیم شوهرم یه شغل عالی داره ، شب هم موندم خونه مامانم اینا برای خواب و نینیم که دیگه دو ماهشه داره شیر میخوره😍💜💜💜💜💜💜💜💜💖💖💖💖💖💖💖

خدا مواظب دختر کوچولوم باش 🩷💕💗

البته ایشون (شریعتی) در جمله ی خاصی ناظر به حصرت امام حسین گفته است و نه در مفهوم روانشناسی.

😊😊به نظرم مهم اون قسمتِ كه من ، بعد از شنيدن اين جمله، تو زندگيم هيچوقت از درون خاليه خالي نميشم