2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

الکی ذهتشو خراب نکنین.میگه صبح پیشم بوده.بابا انتطار داری ۲۴ ساعت پیشت باشه نمیشه.اونم کار داره دعدغ ...

بابا ما الان عقدیم چهار سالم دوست بودیم و البته الان هروقت از سرکار میاد بعد۲۳روز همش پیش هم هستیم

اینارو به خودش بگو عزیزم نزار حرفات تو دلت جمع شه شاید یچیزی باشه که بخاد بگه توعم قانع شی از فکر د ...

گفتم ولی همش با چرت و پرت‌ک اینطور ک‌تو فک میکنی نیستو اینچیزا میخاد قانعم کنه همون بهتر ک‌دروغ و دونگ نشنوم نگم بهتره

الکی ذهتشو خراب نکنین.میگه صبح پیشم بوده.بابا انتطار داری ۲۴ ساعت پیشت باشه نمیشه.اونم کار داره دعدغ ...

خب میدونم اینارو..اخه این بد نیس ک فک‌کنی شوهرت مثه ی مزاحم نگات میکنه؟دقیقا من اینجوریم الان

من سه ساله عقدم دیگ این حرفا تکراری شده لابد

امیدوارم دوران خوشیو سپری کنی عزیزم😍منم یسال عقدم دوبار رفتم خونه شوهرم بعدنامزدی باخانواده.بعد عقد باخانواده😄

همسرجانم چون تُ دارم همہ دارم،دِگَرم هیچ نباید...

میرسم ب خودم..اما با رسیدن ب خودم فقط حس غریزش ارضا میشه..پس اون حس معنوی عشق و دوس داشتن چی؟دلم میخاد فقط از نظر جنسی نگام نکنه ی وقتایی بدون چشم داشت اینجوری دلش تنگ شه...ک نمیشه..اگ ی ماه هم اون حسش نباشه نمیخاد برم پیشش😔

از طریق خواهرش‌ باهم اشنا شدیم ی مدتم دوست بودیم..بعد عقد کردیم..احساساتیه اما تازگیا وقتی میرم خونش ...

بشین باهاش حرف بزن شاید از چیزی ناراحته ویا اینکه اخلاقش اینجوریه اگه از چیزی ناراحته درکش کن اگه اخلاقشه باهاش کنار بیا سعی کن باهاش خوب باشی

منم بودم ناراحت میشدم چون گاهیی دوست دارم اون بگه لازم دارم پیشم باشی هر بارم گفته نرفتم🤣😂

منم ی زمانی هر دقه میگف بیا نمیرفتم ک دعوا میشد سرش..اما الان هیچ ب هیچی..البت اون زمان میگفتم تو بیا خونمون چون اون زمان خونه ماهم اتاق خالی بود اما نمیومد منم لج میکردم.اما الان تو‌اون اتاق خواهذم‌واسه کنکور میخونه مجبورم برم خونه اونا🙍

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز