2821
2789
اره موقع دعوا پرخاشگر میشه به شدت آخرین بار تو دعوا حرفایه بدی بهم زد خیلی خانوادش اذیتم میکنن خ ...

جلو‌جمع هم ملاحظه نمیکنه؟یا فقط تو تنهایی خودتون پرخاشگر میشه و حرف بد میزنه؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خلاصه هیچ کس ایده آل نیست عزیزم

شوهر منم که مثلا انقد دوسم داره باهام اینطوری میکنه و برام این موقع ها ارزش نمیزاره

هیچ مردی کامل نیست

ناراحت نشو

مردا‌ارزش هیچ‌احساسی‌رو ندارن...باید بتونی رو‌پای خودت وایستی و‌مستقل بشی ک بود‌و نبودشون اذیت نکنه ادمو..خیلی حقیرن

😁دم شما گرم ن عزیزم من فک میکنم این با حرفاش فقط میخاد خرم کنه(دور از جون شما و‌خودم)اصن نمیدونم چ ...

تا منظور از خر کردن چی باشه😁ن باور کن خیلی وقتا فکر میکنه تو نیاز داری که میاد سراغت.ببین تو کم محلی کنی برا مرد کاری نداره دردش یکم شامپو یا صابونه😂بنظرمن بذار یکم ذهنت اروم شه بعد به رفتاراش بی طرفانه نگاه کم.مطمئنم روزا و ساعت هدی خوب اونقدر کنارش داشتی ک این ی حرکتش رو بتونی ندید بگیری،خیلی وقتا لازمه نیمه پر لیوان رو ببینی.قبل ازدواج ادم باید ۴ چشمی طرف رو نگاخ کنه(یعنی معایبش رو بسناسی)بعد ازدواج فقط باید با ی چشم ببینی(حتی اگه عیبی داره به محاسنش ببخشب).بازم ما تو شرایط تو نیستسم نمیتونیم راهنمایی خوبی برات بکنیم،مهم خودتی،زندگی خودته باید خودت بسازیش و اگه هم خدایی نکرده.....به هرحال بازم تصمیم گیرنده نهایی خودتی عزیزم ما تا با کفشای تو راه نریم نمیتونیم ایراد از راه رفتنت بگیریم😊

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز