راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
خب میدونم اینارو..اخه این بد نیس ک فککنی شوهرت مثه ی مزاحم نگات میکنه؟دقیقا من اینجوریم الان
بعضی وقتا ما زنا قضیه رو سخت میگیریم من الان۴سال از اشنایی و عقدمون میگذره.۳ سال و نیمه ازدواج کردیم ی دختر ۲ ساله دارم خیلی وقتا رفتار و حرکات شوهرمو بد برداشت میکنم خودخوری میکنم دعوا میکنم نارلحت میشم.اخرش ک باهاش حرف میزنم میبینم کلا ی سوءتفاهمی بیش نبود.اونا ذهن خوان نیستن تا ما نگیم دردمون چیه نمیتونن درمونش کنن..شاید بنظرش توضبحاتی ک بهت میده قانع کننده استقاتع نشدی ازش بخواه بگو بیشتر توضیح بده دلیل رفتارشو.خیلی از اختلافات زن و شوهرها واسه همین سکوتشونه😎
خب خودت برو منم باهام دعوا میکرد نمیرفتم بعد فردا میرفتم یهویی محل کارش با وسایلم میگفتم میخوام ا ...
نخیر این ذوق مرگ نمیشه..اصن حرف من اینه تا وقتی ک نیاز جنسی داره مهربونه ناز میکشه تا حسش ارضا شه بالشتو میگیره دستش میگه خوابممیاد میره تو حیاط با گوشیش ور میره.منم میگم خوابم نمیاد تو اتاق پا تی وی میمونم..خیلی ازارم میده