2821
2789
بشین باهاش حرف بزن شاید از چیزی ناراحته ویا اینکه اخلاقش اینجوریه اگه از چیزی ناراحته درکش کن اگه اخ ...

ناراحت ک نیس اما وقتی اونجام نمیتونه مثه روزا دیگ ازاد بچرخه برا همین مزاحمشم نباشم راحتتره

منم ی زمانی هر دقه میگف بیا نمیرفتم ک دعوا میشد سرش..اما الان هیچ ب هیچی..البت اون زمان میگفتم تو بی ...

خب خودت برو

منم باهام دعوا می‌کرد نمیرفتم

بعد فردا میرفتم یهویی محل کارش با وسایلم میگفتم میخوام امشب بیام پیشت بمونم خونه شما

انقد ذوق مرگ میشد که خدا میدونه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خب میدونم اینارو..اخه این بد نیس ک فک‌کنی شوهرت مثه ی مزاحم نگات میکنه؟دقیقا من اینجوریم الان

بعضی وقتا ما زنا قضیه رو سخت میگیریم من الان۴سال از اشنایی و عقدمون میگذره.۳ سال و نیمه ازدواج کردیم ی دختر ۲ ساله دارم خیلی وقتا رفتار و حرکات شوهرمو بد برداشت میکنم خودخوری میکنم دعوا میکنم نارلحت میشم.اخرش ک باهاش حرف میزنم میبینم کلا ی سوءتفاهمی بیش نبود.اونا ذهن خوان نیستن تا ما نگیم دردمون چیه نمیتونن درمونش کنن..شاید بنظرش توضبحاتی ک بهت میده قانع کننده است‌قاتع نشدی ازش بخواه بگو بیشتر توضیح بده دلیل رفتارشو.خیلی از اختلافات زن و شوهرها واسه همین سکوتشونه😎

خب خودت برو منم باهام دعوا می‌کرد نمیرفتم بعد فردا میرفتم یهویی محل کارش با وسایلم میگفتم میخوام ا ...

نخیر این ذوق مرگ نمیشه..اصن حرف من اینه تا وقتی ک نیاز جنسی داره مهربونه ناز میکشه تا حسش ارضا شه بالشتو میگیره دستش میگه خوابم‌میاد میره تو حیاط با گوشیش ور میره.منم میگم خوابم نمیاد تو اتاق پا تی وی میمونم..خیلی ازارم میده

نخیر این ذوق مرگ نمیشه..اصن حرف من اینه تا وقتی ک نیاز جنسی داره مهربونه ناز میکشه تا حسش ارضا شه با ...

اووو چه بد

خب من شوهرم اصلا اینطوری نیست

عاشقه وقت گذرونی باهامه

خداییش هیچ وقت حس نکردم فقط واسه سک س منو میخواد

حتی تو مدت پریودم اصلا کاریم نداره میگه اذیتت نمیکنم و شما مهم تری

بعضی وقتا ما زنا قضیه رو سخت میگیریم من الان۴سال از اشنایی و عقدمون میگذره.۳ سال و نیمه ازدواج کردیم ...

😁دم شما گرم

ن عزیزم من فک میکنم این با حرفاش فقط میخاد خرم کنه(دور از جون شما و‌خودم)اصن نمیدونم چرا همچینه..شوهرا شما همینجورین؟؟؟

اووو چه بد خب من شوهرم اصلا اینطوری نیست عاشقه وقت گذرونی باهامه خداییش هیچ وقت حس نکردم فقط واسه ...

حرف منم اینه دلش نمیخاد وقتش با من بگذره..منو واسه نیم ساعت میخاد بقیه ش دیگ مزاحمم میشم مثه خوره😣😣😭😭😭😭😭

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز