2821
2789
شاید موقعیتشو نداره

چرا داره ولی دلش نخاسته..فقط وقتی هوس میکنه میگه بیا پیشم..اگ ن اصلن دلش تنگ نمیشه..منم ازین ناراحتم..میخام اگ دوباره بهم بگه بیا بگم نه تا بفهمه دنیا دست کیه😤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا داره ولی دلش نخاسته..فقط وقتی هوس میکنه میگه بیا پیشم..اگ ن اصلن دلش تنگ نمیشه..منم ازین ناراحتم ...

اینارو به خودش بگو عزیزم

نزار حرفات تو دلت جمع شه شاید یچیزی باشه که بخاد بگه توعم قانع شی از فکر در بیای

حتما بهش بگو

منظورت چیه یعنی میخواستی باهاش بری بیرون یا منظورت رابطه ست

فقط میخاستم پیش هم باشیم همین..ن رابطه ن بیرون ن هیچ‌کوفت دیگ..فقط همنقد ک بشینیم‌پا تی وی باهم ی فیلم تماشا کنیم دو کلام حرف بزنیم

اشناییتون سنتی بود؟ کلا آدمه احساساتیه یا نه؟

از طریق خواهرش‌ باهم اشنا شدیم ی مدتم دوست بودیم..بعد عقد کردیم..احساساتیه اما تازگیا وقتی میرم خونشون ی جوریه همش فرار میکنه ازم میگ میرم بیرونو اینا..ی روزم میگه اماده شو بریم من هی لفت دادم میگ زود باش ک الان مثه خوره ای برام😓

عزیزم از همین الان به فکر حفظ زندگیت باش شاید سرش جای دیگه گرمه

الکی ذهتشو خراب نکنین.میگه صبح پیشم بوده.بابا انتطار داری ۲۴ ساعت پیشت باشه نمیشه.اونم کار داره دعدغه داره.من تو عقد فقط اخر هفته ها مثلا پنجشنبخ.اونم فقط ۲ یا ۳ ساعت با خونواده پیشش بودم.اینقدرم گله نمیکردم😂

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز