2777
2789
اگه این تفکرت را عوض نکنی ، با این نا امیدی بخوای پیش بری اوضاعت دائم بدتر میشه در مورد قوانین کائن ...

همه همین رو میگن ولی باید یه نشونه ببینم که حالم بهتر شده. نه این که الکی الکی برام مشکل پیش بیاد. کاش می‌توانستم به خودم دروغ بگم ولی معلومه که آرامش سهم من نیست.

ببخش کلی غر زدم تو تاپیکت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعله.مهاجرت کردم. دانشجوی کانادا هستم. ولی فکر میکنید بدون پول راحته. اتاق مشترک با هر جور آدمی. سوس ...

کدوم قسمت کانادایی ؟؟

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
کسی گفته مهاجرت کنی ، فرش قرمز برات میندازن ؟ نه...میدونستی سختی داره ، پس دانسته عمل کردی ، الان هم ...

بعله اگه کسی نبریده باشه و ندونه چه خبره که نمیتونه اینجا بمونه. اگه هم غیر اینه حتما پولداری اومدن وگرنه همش بدبختی و اذیت هست

همه همین رو میگن ولی باید یه نشونه ببینم که حالم بهتر شده. نه این که الکی الکی برام مشکل پیش بیاد. ک ...

با ابن تفکر منفی ، هر چه قدر تلاش کنی ، انگار داری آب میریزی توی آبکش....حاضرم بمیرم و...زندگی هر روز چالش داره و آرامش سهم من نیست و.....

کائنات دقیقا دنیا را برات همون شکلی میسازه که توی ذهنت تجسمش کردی

با ابن تفکر منفی ، هر چه قدر تلاش کنی ، انگار داری آب میریزی توی آبکش....حاضرم بمیرم و...زندگی هر رو ...

اون موقع که تصوراتم پر از موفقیت بود چرا نساخت پس؟ نمیدونی که چه انرژی ای داشتم. خیلی از کلاس های اسما پسرونه که فنی حرفه‌ای شهرم میزاره به خاطر تلاش های منو یه سری دیگه از بچه ها بود. کلاسی رو با التماس برای دختر ها گذاشتن برای اولین بار. جوری شرکت کردم که استادش گفت از پسر ها بهتر هستی و رفته بود به قول خودش اونا رو خفت داده بود. هر کسی یه ضرفیتی داره. همیشه این نبودم

چی بگم. بریتیش کلمبیا. کارم و دانشگاه و اقامتم سه تا شهر جداست

کار دانشجویی که محدوده اونقدرم اجازه کار نداری با پول خودت رفتی چون فوق رو بورس نمیکنن 

اون موقع که تصوراتم پر از موفقیت بود چرا نساخت پس؟ نمیدونی که چه انرژی ای داشتم. خیلی از کلاس های اس ...

من هر چی بگم شما حرف خودتو میزنی  و اصرار داری به اینکه زندگی هیچ وقت برات خوب نمیشه، به راهت ادامه بده، موفق باشی 

بعله دقیقا همینه. کار دانشجویی اجاره اتاق جدا نمیشه. باید خیلی سخت زندگی کنم تا درسم تموم شه

خوب شما که پولداری با هزینه شخصی رفتی دانشگاه دیگه پول اتاق توش اینقدرم زیاد  نیست اصل هزینه دانشگاهه کسی داشته باشه  هزینه اقامت تقریبا هیچه

من هر چی بگم شما حرف خودتو میزنی  و اصرار داری به اینکه زندگی هیچ وقت برات خوب نمیشه، به راهت ا ...

ببخشید تو تاپیکت اینقدر حرف زدم و ببخشید که به این راحتی متحول نمیشم. کاش میشد ولی نمیشه. همین که دارم تلاشم رو میکنم از خودم راضیم. فقط گفتم چرا باید امتحانی رو شرکت کنیم که نمی‌خوایم و اسم ننوشتیم. ببخشید دلم پر هست. ببینم اگه شد این کامنتاا رو پاک میکنم

نمی‌دونم. فعلا زندگیم شده دویدن و درس خوندن و کار صندوق داری با این که نمره خوب دانشگاه سراسری بودم ...

😔😔

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸
خوب شما که پولداری با هزینه شخصی رفتی دانشگاه دیگه پول اتاق توش اینقدرم زیاد  نیست اصل هزی ...

جالبه اینجور فکر می‌کنی. نه دانشگاه گرون نرفتم ولی هرجور دوست داری فکر کن. چی بگم. اره ایرانیا اینجا خیلی پولداری زندگی میکنن حق میدم بهت اینجوری فکر کنی