2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا چرا باید زندگی سخت ترین امتحان ممکن باشه؟ حکمتش رو نمی‌فهمم؟ آفریده شدیم اذیت شیم؟ واقعا دوست د ...

اینو باید از خدا پرسید ، اما زندگی هر چی که باشه ، باید ما به خواسته هامون برسیم ، راهشو یاد بگیریم ...متاسفانه اغلب اصلا بلد نیستیم زندگی کنیم، فقط زنده ایم

حالا چرا باید زندگی سخت ترین امتحان ممکن باشه؟ حکمتش رو نمی‌فهمم؟ آفریده شدیم اذیت شیم؟ واقعا دوست د ...

بنظر 

بنظرم افریده شدیم ببینیم وقتی خدا داره بی صدا نگاهمون میکنه چقدر میتونیم انسان باشیم و انسانیت داشته باشیم و لیاقت اونجایی رو که خدا واسمون افریده یعنی بهشت رو داریم

خب چرا راه حل پیدا نمیکنی برای زندگی کردن ؟

نمی‌دونم. فعلا زندگیم شده دویدن و درس خوندن و کار صندوق داری با این که نمره خوب دانشگاه سراسری بودم و برق خوندم. گفتن دختر نمی‌گیریم. پسرایی که بیسواد و بی مسیولیت بودن رو گرفتن. نه من. یه تا دیگه از دخترا که رتبه بودن و از من قوی تر الان افسرده شدیم و گناهمون این بود که رشته برق رو دوست داشتیم. من از دبیرستان دنبال رباتیک بودم و بجز برق هیچی نزدم. حتی یه سال پشت کنکور موندم که سراسری بیارم

حالا چی. زحمات همه هیچی

اره ولی کسی مسلمون نباشه آدم نیست؟ 

چرا انسان بودن مهمتر از مسلمون بودن به نظرم چون ما تو بهشت هممون میتونستیم بهترین بنده برا خدا باشیم چرا خدا مارو بفرسته زمین هیچکار خدا بی حکمت نیس فک می کنم میخواد ببینه چقد میتونیم بهم دیگه رحم کنیم تا خودش بهمون رحم کنه 

بیخیال بابا اینا همش حاشیس

خدا مثل یه داور فقط نگاه میکنه

به خودمون بستگی داره که که زندگیمونو خوب میسازیم یا بد....اما واقعا این عدالت نیست.........نمیشه واقعا 

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش