اگه این تفکرت را عوض نکنی ، با این نا امیدی بخوای پیش بری اوضاعت دائم بدتر میشه در مورد قوانین کائن ...
همه همین رو میگن ولی باید یه نشونه ببینم که حالم بهتر شده. نه این که الکی الکی برام مشکل پیش بیاد. کاش میتوانستم به خودم دروغ بگم ولی معلومه که آرامش سهم من نیست.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
با ابن تفکر منفی ، هر چه قدر تلاش کنی ، انگار داری آب میریزی توی آبکش....حاضرم بمیرم و...زندگی هر رو ...
اون موقع که تصوراتم پر از موفقیت بود چرا نساخت پس؟ نمیدونی که چه انرژی ای داشتم. خیلی از کلاس های اسما پسرونه که فنی حرفهای شهرم میزاره به خاطر تلاش های منو یه سری دیگه از بچه ها بود. کلاسی رو با التماس برای دختر ها گذاشتن برای اولین بار. جوری شرکت کردم که استادش گفت از پسر ها بهتر هستی و رفته بود به قول خودش اونا رو خفت داده بود. هر کسی یه ضرفیتی داره. همیشه این نبودم
من هر چی بگم شما حرف خودتو میزنی و اصرار داری به اینکه زندگی هیچ وقت برات خوب نمیشه، به راهت ا ...
ببخشید تو تاپیکت اینقدر حرف زدم و ببخشید که به این راحتی متحول نمیشم. کاش میشد ولی نمیشه. همین که دارم تلاشم رو میکنم از خودم راضیم. فقط گفتم چرا باید امتحانی رو شرکت کنیم که نمیخوایم و اسم ننوشتیم. ببخشید دلم پر هست. ببینم اگه شد این کامنتاا رو پاک میکنم