2777
2789
عنوان

امبدینگ

| مشاهده متن کامل بحث + 251243 بازدید | 175 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یک جلسه رفتم هم خیلی سایز و هم خیلی وزن کم کردم الان 61کیلو شدم تو یه ماه و نیم 71300بودم ماهی یه ...

سلام وقتتون بخیر میشه بدونم شما راضی بودین از امبدینگ ؟عوارض نداشت منم میخام برم عمل که گفتن بی ام ای بدنت نمیخوره با ورزش و تحرک و رژیم هم کم میشه اما دوباره برگشت داره با اینکه من شیرینی و چربی الان چند ساله حذف کردم ممنون میشم جوابمو بدین اینکه تا چه مدت برگشت نداشت و عوارضی نداشت ؟  

من امروز انجام دادم در ناحیه شکم و پهلو پیش دکتر جوونیم رفتم، وزنم ۶۷ کیلو و دور شکمم ۹۵ بود، فقط لا ...

سلام وقتتون بخیر میشه نتیجه کار رو بگین و اینکه عوارضی نداشت بعد چه مدت برگشت داره ؟ یا نه نداره ؟ 

درد ک تقریبا داشت از امپول زدن بیشتر منتها ارزششو داره اره بابا خیلی از طب سوزنی تاثیرش بیشتره و سری ...

سلام وقت بخیر . لطف میکنید شماره این دکتر رو که برای لاغری رفتید  بگید ؟ ایشون متخصص تغذیه هستن یا طب سوزنی؟ 

خیلی برات خوشحالم عزیزم ،حیف من تهرانم پس باید یجایه خوب پیداکنم برم.راستی چند جلسه باید بری؟. به ...

اگه هنوز انجام ندادید یا بقیه خواستن, دکتر اصغریان تو جردن انجام میدن که من انجام دادم پیششون و خیلی عالی و کم هزینه بود

عزیزم بعداز آمبدینگ آیا ورزش خاصی انجام دادید؟ یا رژیم خاصی گرفتید؟

من ورژش در حد پیاده روی داشتم و رژیم در حد نخوردن فست فود و شیرینی زیاد که دکتر خودشون گفتن, و در طول یک ماه دور شکم از 111 به 99 رسید که عالی بود

من چند روز پیش انجام دادم

نگران دردش بودم ولی مصمم بودم انجام بدم، بنابراین وقتی دستیار دکتر ازم پرسیدن آستانه دردت چقدره گفتم پائینه ولی شما به این مسئله توجه نکنید، گفتن اگر میتونی تحمل کنی نخ‌های ضخیم‌تر بزنیم که سوزنش کلفت‌تره ولی تاثیرش بیشتره، گفتم هرکدوم که تاثیرش بیشتره همون رو برام آماده کنید لطفا. دکتر هم که اومدن دوباره ازم پرسیدن تحمل درد داری؟ گفتم باااااید تحمل کنم.

با این پیش زمینه‌ها انتظار درد زیادی داشتم ولی اصلا اونطوری نبود، تقریبا اکثرش بدون درد و بعضی‌هاش مثل مثلا نیشگون محکم، در ثانیه هم تمام میشه دردش. اما چون خونم رقیق بود از بعضی جاها خون اومد.

من کلا در زمینه سوزن چه آمپول چه واکسن چه سرم چه هر نوع سوزن دیگه یه جور فوبیا دارم در مورد خون هم همینطور، اما این مورد اونجوری نبود که اذیتم کنه. شاید چون خیلی دوست داشتم انجامش بدم.

برای من دو سه تا از جاهاش کبود شده کامل، نه اینکه بگم الان دردی دارم ولی توی اون نواحی کاملا حالت کوفتگی دارم، مثل زمانیکه دوباره ورزش رو شروع میکنیم و تا چند روز کوفته هستیم.

خیلی ذوق دارم که نتیجه بده، امیدوارم رو بدن من موثر باشه، دکتر گفتن به سوخت و ساز کمک میکنه و اگر اشتباه نکنم گفتن رو کم شدن اشتها هم تاثیر داره

این چند روز نمیدونم به ذوق اینکه میخوام لاغر بشم بوده یا واقعا از اثرات نخ بوده که کمی اشتهام کم شده‌.