2777
2789
عنوان

امبدینگ

| مشاهده متن کامل بحث + 251167 بازدید | 175 پست
سلام وقت بخیر. من پایه صفرا غلبه ی بلغم دارم  ب مدت ۵سال از سایز ۴۲ رسیدم۵۲ خیلی بازوهام گند ...

تنها راه لاغري رژيم گرفتنه كه تو وزن بالا خيلي سخت ميشه،بايد عمل كنيد ولي ديگه اراده كتيد از بعد عمل سبك زندگيتون رو كلا تغيير بديد و ورزش بشه اولويت زندگيتون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منم میخوام برم ولی میترسم تاثیر نداشته باشه برایه شما تاثیر داشت؟

سلام عزیزم

من مشاوره قبل از عمل انجام دادم و ویزیت شدم همه چی رو بهم گفتن لینک سایتشو میزارم حتما برو ببین و مشاوره شو خیلی خوبه

لینک سایتشون

من امروز انجام دادم در ناحیه شکم و پهلو پیش دکتر جوونیم رفتم، وزنم ۶۷ کیلو و دور شکمم ۹۵ بود، فقط لاغری موضعی میخواستم نتیجشو میگم

خیلی درد داشتم موقع انجامش، گفتن بعد روز دوم ، روزانه نیم ساعت پیاده روی کنم و رژیم غذایمو رعایت کنم که شامل نخوردن شیرینی و فست فود و... هست

من تیرویید دارم غذامم رعایت میکنم ورزشم میکنم خیلی موثر نبود کامل شکم و پهلوم ازبین نمیرفت

نتیجه این جراحیو میزارم براتون

سلام امبدینگ عوارضی نداره و هزینه کمی هم داره و با خیال راحت میتونید انجام بدید یه مقاله هست که همه جیز و راجب امبدینگ نوشته تو همون سایت هم میتونید به متخصص امبدینگ زنگ بزنید و مراجعه کنید لینکشو میذارم https://diet-clinic.ir/what-is-the-cost-of-slimming-embedding/

من امروز انجام دادم در ناحیه شکم و پهلو پیش دکتر جوونیم رفتم، وزنم ۶۷ کیلو و دور شکمم ۹۵ بود، فقط لا ...

عزیزم نتیحه را بگو

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
من یک جلسه رفتم هم خیلی سایز و هم خیلی وزن کم کردم الان 61کیلو شدم تو یه ماه و نیم 71300بودم ماهی یه ...

عزیزم سلام هستی؟؟؟گلم مشهد کجا رفتی انجام دادی؟افتادگی شکم داشتی الان شکمت اکی شده؟؟