2777
2789
عنوان

فردا شب لیلة رغائب بیاین

269 بازدید | 21 پست

یادتون باشه اول از همه برای ظهور و سلامتی امام زمان مون دعا کنیم که کلید حاجت ها دست حضرته 🥰

اگر توان شو دارید روزه بگیرید و نماز دوازده رکعتی رو حتما بخونید

انشاالله همه مون حاجت روا باشیم .با دل های پاک تون برام دعا کنید این ماه باردار بشم

هر چقدر میتونید ذکر یا مهدی بگید♥️

انشالله هرچی میخای همون بشه🌱

شب ارزوهاس یعنی؟

واقعا جواب میده میدونی من ارزو کردم براورده شد اما تاوان دادم بخاطرش ولی ارزششو داشت🥲

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله هرچی میخای همون بشه🌱شب ارزوهاس یعنی؟واقعا جواب میده میدونی من ارزو کردم براورده شد اما تاوا ...

بله عزیزم

چقدر خوب که به آرزوت رسیدی .حتما یه زیبایی تو سخت بودنش هم دیدی که اینطور میگی

میشه بپرسم این آرزوت چی بود؟

✨🙏🏽🌹🩷💖حاجت روا باشی انشالله همین ماه با نظر و عنایت ویژه امام زمان و حضرت زهرا س✨

ممنونم مهربونم .یک ساله درگیرم .این ماه چون ماه رجب خدا گفته به حاجت همه جواب مثبت میدم یه جور دیگه امیدوارم

اگه حاجت روا بشم حتما تاپیک میزنم

بله عزیزم چقدر خوب که به آرزوت رسیدی .حتما یه زیبایی تو سخت بودنش هم دیدی که اینطور میگیمیشه بپرسم ا ...

مرسی

ارع خیلی زیباعه شیرینیه زندگی تلخه منه🌱🥲

عاشق ی پسری بودم باهاش تو رابطه بودم گفتم خدایا میشه اینو قسمت من کنی بشه دلیل نفس کشیدنم! شاید باور نکنی بعد ۲۰ روز ب طور معجزه آسایی خیلی سر سری قسمت هم شدیم اومد خواستگاریم ازدواج کردیم سخت بود الانام سخته ولی ارزششو داشت برام🥲

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

بله عزیزم چقدر خوب که به آرزوت رسیدی .حتما یه زیبایی تو سخت بودنش هم دیدی که اینطور میگیمیشه بپرسم ا ...

تاپیک اخرم بخون سختیشم متوجه میشی

واسه من ک هر چ ارزو کردم نشد ک نشدالکیه همش فکر کنم

عزیزم اینطور نگو

یه جا یه جمله ای خوندم که وصف حال ماست

اگر یک چیزی دائم تکرار میشه و باعث رنج میشه این یعنی یه چیزی رو باید یاد بگیری و تا وقتی یاد نگیری باید رنج بکشی

بخاطر رفتار مادرتون و فشار مالی ناراحتی..درسته؟ الهی که به حق این ماه مبارک مشکلاتت حل بشه

اره خیلی دلم شکسته 💔🥲

ممنونم انشالله هرچی از خدا میخای بهت بده لطفا برا منم دعا کن